Графичен дисплей таблет HUION Kamvas Pro 13

Независимо дали сте начинаещ или професионален творец огромното разнообразие от графични таблети, които се предлагат на пазара може да затрудни избора ви. Както знаем графините таблети са стандартни графични табелти с писалка и графични таблети с дисплей. Таблетът, който ще разгледаме днес е графични таблет с дисплей. Спираме се на него, не само заради характеристиките му, но и защото ви осигурява максимално реалистично преживяване докато творите.

Графичен дисплей таблет HUION Kamvas Pro 13

Характеристики:

Диагонал на екрана: 13,3" (33.8 см) IPS Full HD дисплей

Разделителна способност: 5080 lpi

Чувствителност на натиск: 8192 нива

Яркост: 220 cd/m2

Активна площ: 294 × 165 мм

Интерфейси: 1 x USB Type-C

Екстри: Тъч бар и 4 броя експресни бутони

Направете своето изкуството по-професионално

Kamvas Pro 13 е оборудван с химически ецвано стъкло против отблясъци, което практически елиминира отраженията и намалява напрежението в очите. Повърхността осигурява матово покритие и текстура, подобна на хартия. Освен това има изцяло ламинирана технология за подобряване на визуалното качество, премахване на паралакса и увеличаване на издръжливостта.

Увеличете ефективността си като използвате шорткъти

Kamvas Pro 13 е проектиран да увеличи гъвкавостта и рационализира вашия работен процес с помощта на сензорна лента и 4 програмируеми бутона.

Добавете повече цвят към вашето произведение

120% sRGB цветова гама, комбинирана с 16,7 милиона цвята на дисплея, позволяват работата ви да бъде представена по по-ярък начин, който може да бъде допълнително подобрен с помощта на FHD резолюцията. Такова висококачествено изображение ще се вижда от различни ъгли, тъй като екранът може да се похвали с ъгъл на гледане от 178°.

 

 

Оборудван с кабел 3 в 1

Kamvas Pro 13 поддържа type-C интерфейс, което позволява да включите конектора от всяка ориентация. Тази функция се допълва с оформлението на клавиши, поддържащи режим за лява ръка.

Писалка без батерии за по-голямо удобство

С 8192 нива на чувствителност на натиск и 5080 LPI резолюция на писалката, PW507 осигурява плавни движения, което ви носи по-естествено и реалистично изживяване при рисуване. Също така поддържа функцията за накланяне ±60°, за да направи цифровата писалка естествена като обикновен молив.

Регулируема сгъваема стойка за бюро

Стойката е лесна за работа с вградения сгъваем дизайн. Освен това се радва на екстравагантни предимства за стабилност благодарение на anti-slip дизайна. Повърхността на стойката е изработена от алуминиева сплав, което й придава стилен външен вид.

Свързване и съвместимост

Windows 7 или по-нова версия, Mac OS 10.12 или по-нова версия, ChromeOS 88

PS, AI, LR, Painter, GIMP, Krita, CLIP Studio, Sai

Комплектът включва:

  • HUION Kamvas Pro 13

  • Писалка PW507

  • 10 резервни връхчета и инструмент за смяната им

  • Стойка за писалка

  • Стойка за таблета ST300

  • Почистваща кърпичка

  • USB кабел

HUION Kamvas Pro 13 можете да намерите в онлайн магазина на ZettaByte

Всички продукти на HUION можете да разгледате тук.