Смарт Часовникът. Поредното бижу, прищявка или необходимост?

Всички знаем колко е досадно, когато работим и имаме нужда от точен час веднага да посегнем към телефона си. Тогава виждаме, че някой ни е писал, друг е постнал нещо и докато се усетим сме преровили всички социални мрежи и сме забравили до къде сме стигнали или по-лошо, не сме свършили работата си в определения срок.

Тук на помощ идва именно смарт часовникът. Той има толкова полезни функции, които никога не сте си мислили, че са ви нужни.

Като за начало, няма да ви е необходимо да поглеждате към телефона си, когато някой ви търси или получавате известия. Ще виждате информацията с едно движение на китката.

Функциите като - измерване на пулс, изминати крачки, проследяване на съня, аларма, дамски календар, напомняне при заседяване на едно място, управление на камерата на телефона, прогноза за времето, мултиспорт, са изключително полезни независимо дали водите забързан живот или прекарвате дълги часове зад бюрото.

Нека разгледам един от моделите на CANYON, който със сигурност ще ви заплени с изчистения си дизайн и изключително полезни функции.

CANYON „Marzipan“ SW-75 е със стилен дизайн и изключително издръжлив алуминиев корпус. Разполага с впечатляващ набор от сензори и функции, улеснява работата с камерата, позволява проследяване на важни нотификации и ви мотивира да упражнявате физически активности.

Предлага се в три цвята: Черно/червено, Синьо и Розово. Комплектът включва две каишки - от силикон и кожа, което прави часовника един наистина универсален аксесоар за всякакви събития, както и допълнение към всеки аутфит.

На разположение имаме 1.22'' IPS изцяло сензорен екран с резолюция 240x240, размер 41mm х 11mm и тегло 35.9g. Защита на дисплея с темперирано стъкло и разбира се IP68 ниво на защита, което прави SW-75 изцяло водонепромокаем.

Съвместим е с iOS 10.0+ и Android 5.0+, интеграция с Google Fit и Apple Heallth, а с приложението Canyon Life App можете да проследявате необходимата ви информация.

Технически параметри:

Чипсет: HS6220D

Памет: 128KB RAM +1Mb ROM Допълнителна флаш памет: 64Mb

Капацитет на батерията: 150 mAh

Време за работа: 5-20 дни

Зареждане: USB

Bluetooth: V4.2

Управление: Изцяло сензорен екран

Спортове: Ходене, тичане, колоездене, скачане, бадминтон, баскетбол, футбол, плуване

Сензори: G-сензор, сензор за пулс

Функции: Крачкомер, Напомняне при заседяване на едно място, Проследяване на съня, Пулсов оксиметър SPO2, Отдалечено управление на камерата, Аларма, Нотификации при обаждане, Опции за екрана на часовника, Прогноза за времето, Мултиспорт

Избери своя цят CANYON Marzipan SW-75 - Черно/червено, Синьо или Розово.

Всички модели смарт часовници на CANYON можете да намерите в онлайн магазина на ZettaByte.