Иновативна 65% компактна безжична механична клавиатура

K6 включва капачки за клавиши както за Windows, така и за Mac операционни системи. Версията с възможност за гореща смяна идва с предварително инсталиран суич Gateron.

Създадена, за да увеличи максимално вашето работно пространство с ергономичен дизайн, като същевременно запазва всички необходими мултимедийни и функционални клавиши. Версията е с възможност за гореща смяна на суичовете и предлага свободата лесно да персонализирате вашето изживяване при писане.

Безжични и жични режими

Свързва се с до 3 устройства чрез Bluetooth и лесно превключва между тях. С Broadcom Bluetooth чипсет с висока надеждност и широка съвместимост, K6 е най-подходяща за домашна, офисна и лека употреба, докато се свързвате с вашия смартфон, лаптоп и iPad. Има и кабелен режим с USB Type-C връзка за сериозни геймъри.

Ергономичен дизайн

K6 се отличава от другите компактни клавиатури със своите специални клавиши със стрелки и рационален размер и позиция за десния клавиш shift.

Наклонената долна рамка прави K6 по-удобна и комфортна за дълги работни и гейминг сесии.

Компактна и мощна

K6 е компактна, като същевременно предлага удобен достъп до всички основни мултимедийни и функционални клавиши чрез комбинацията от натискане на клавиши.

K6 се предлага с три версии механични суичове

Издръжлив механичен суич Gateron G Pro с живот от 50 милиона натискания на клавиши, за да осигури ненадмината тактилна отзивчивост.

Оптични суичове

Проектиран с мисъл за геймърите, оптичният суич LK позволява на всеки ключов тригер да има латентност от само 0,2 ms при линейни червени суичове / щракащи сини суичове / тактилни кафяви суичове и продължителност на живота от 100 милиона натискания на клавиш с ненадмината тактилна отзивчивост.

Гореща смяна

Никога няма да е необходимо да купувате изцяло нова клавиатура, за да опитате друга опция за превключване с версията с възможност за гореща смяна. Можете да промените всеки суич за 5 секунди без запояване.

Най-голяма батерия

K6 може да издържи до 240 часа писане (при изключено фоново осветление) с голяма батерия от 4000 mAh.

18 вида rgb

K6 има очарователна RGB подсветка с модерни легенди на клавишите, за да ви помогне да пишете в полутъмна среда. Наличен в 18 вида режим на мигаща светлина, както и статична бяла подсветка.

Механична клавиатура Keychron K6 – Сини суичове

Механична клавиатура Keychron K6 – Червени суичове

Механична клавиатура Keychron K6 – Кафеви суичове

Разгледайте всички модели механични клавиатури Keychron

Механични клавиатури на различни производители