Модерна, компактна и мощна, механичната клавиатура GAMDIAS - HERMES E3 RGB с 61 клавиша се предлага в класическо черно и бяло, Аnti-ghosting и N-Key rollover функционалност с вертикален LED сензор за възприятие, заедно с 19 вградени светлинни ефекта, захранвани от 16.8 милиона RGB подсветка.

Малка и елегантна със своите 61 клавиша клавиатурата е не само лесна за работа и съхранение, но и идеално пасва на всеки сет-ъп, тъй като се предлага както в черно, така и в бяло.

HERMES E3 запазва до 16,8 милиона RGB потапящи цветове и 19 хроматични светлинни ефекта на ваше разположение с просто докосване на върха на пръстите ви.

Сертифицираните механични гейминг суичове на GAMDIAS предлагат до 50 милиона натискания на клавишите, като същевременно осигуряват ефективна и тактилна обратна връзка.

С помощта на механичните суичове с вграден вертикален LED сензор за възприятие и фунциите Аnti-ghosting и N-Key rollover, имате пълен контрол.

С N-key rollover всеки клавиш се сканира напълно независимо от хардуера на клавиатурата и без значение колко клавиша натискате или задържате едновременно по време на игра, всяко натискане на клавиш се разпознава правилно.

Клавиатурата е солидно изработена с висок профил и гумирани крачета, които не позволяват плъзгането и по различни видове повърхности. Тежи около 550 грама и идва с Keycap puller, за лесно вадене на клавишите и USB към Type C кабел с дължина 180 cm.

Всички продукти на GAMDIAS може да намерите в онлайн магазина на ZettaByte.