Кутия за компютър Cooler Master MasterBox MB520 ARGB

MasterBox MB520 ARGB поддържа до седем вентилатора и предно и задно течно охлаждане. Тя идва с три включени ARGB вентилатора и ARGB/PWM Hub.

Кутия за компютър Cooler Master MasterBox MB520 ARGB

- DarkMirror преден панел
- Мрежести входове
- ARGB осветителна система  
- Страничен панел от закалено стъкло

 

DarkMirror преден панел - нещо, от което не сте знаели, че имате нужда.
Предният панел DarkMirror обогатява контраста от хардуерното осветление, създавайки живописен дисплей на вътрешните компоненти.

Мрежести входове
Големите мрежести отвори от всяка страна на предния панел осигуряват значителен въздушен поток към системата.

ARGB осветителна система  
Три предварително инсталирани ARGB вентилатора могат да се управляват или от дънната платка, или от включен контролер, свързани чрез включения сплитер, за да се създаде цялостна ARGB осветителна система.


Страничен панел от закалено стъкло
Хардуерът и охлаждащите компоненти на вашата машина са показани в панорамен изглед през страничен панел от закалено стъкло.


Разнообразни опции за охлаждане
Поддръжката на до седем 120 мм вентилатора и двойни 360 мм радиатори на горния и предния панел гарантират, че дори и най-екстремните системи остават хладни.


Място за ъпгрейди
Поддръжката за до 410 мм графична карта, 165 мм охладител на процесора и дължина до 180 мм захранване осигурява перфектното пространство за надстройки.

Включени вентилатори SickleFlow PWM
Ново оптимизиран дизайн на острието с актуализирана крива, която осигурява най-добър баланс между въздушния поток и статичното налягане, за да отнеме топлината, като същевременно остане изключително тих.

 

ARGB/PWM Hub
Позволява на всички собственици на кутии Cooler Master с интегрирани ARGB осветителни устройства, като вентилатори и LED ленти, лесно да управляват всички компоненти за осветление и охлаждане.


ARGB/PWM HUB разполага с 5 ARGB и 4 PWM порта и улеснява управлението на кабелите в системата, което ви позволява удобно да управлявате вентилаторите с един конектор за захранване и PWM сигнал и друг за ARGB сигнал.

Интегрираната доставка на захранване чрез един SATA захранващ конектор осигурява достатъчно мощност за работа с множество устройства, особено при свързване на множество устройства към един конектор чрез сплитери.

Можете да поръчате вашата Cooler Master MasterBox MB520 ARGB тук.

Разгледайте всички модели кутии Cooler Master

Всички продукти на Cooler Master можете да разгледате тук.