HAMMER - Смартфони устойчиви на удар, прах и вода

Телефоните от серията HAMMER са изработени специално за потребители, които не искат да се притесняват всеки път, когато вземат телефона със себе си в условия, в които със сигурност ще ги повредят, изцапат или намокрят. Те са неизменен спътник за тези от вас, които работят в прашни, влажни условия, при които неминуемо съществува риск от изпускане. Но те са и за тези от вас, които искат да са спокойни при всяко пътуване, почивка, риболов, скално катерене или просто разходка из природата.

Серията HAMMER включва различни модели телефони с различни характеристики, в зависимост от предпочитанията на потребителя. Всички те притежават най-характерните свойства - защита от изпускане, ниво на водоустойчивост и прахоустойчивост.

Нека разгледаме трите "линии" HAMMER - индустриална, за приключенци и за атлети.

Най-продаваният модел от Приключенската серия е HAMMER Explorer PRO.

За тези, които искат повече

HAMMER Explorer PRO е възхитителен 5.7-инчов eSIM смартфон, който е по-мощна и ефективна версия на Explorer. Емблематичният корпус, сертифициран по IP69, крие солиден интериор: 8-ядрен процесор, 6 GB RAM и 128 GB памет за мултимедия. Нови възможности предоставят и: мощна батерия от 5000 mAh, 48 Mpx камера, NFC, сензор за качество на въздуха и Android 10.

Камера 48 Mpx

С Explorer PRO ще имате сигурен смартфон в ръката си. Моделът, освен висока издръжливост и ефективност, е най-добрият HAMMER за правене на снимки и видеоклипове. Доказателството за това са: 48 Mpx основна камера с поддръжка на изкуствен интелект и 8 Mpx селфи камера.

Ясно изображение

HAMMER Explorer PRO с FullHD + екран осигурява много добри детайли на изображението и контраст в почти всяка ситуация. Дисплеят е защитен от Corning Gorilla Glass и бъмпер по рамката.

Два пъти по-силен

Тръгнете без притеснения на следващото си пътуване. Получете още повече мощност благодарение на усъвършенстваните компоненти: ефективен, 8-ядрен процесор с тактова честота 2 GHz с повишена графика и енергийна ефективност, както и благодарение на 6 GB RAM. Сега можете да преместите планини!

Смартфон с eSIM

Благодарение на eSIM, което е иновативно решение и удобна алтернатива на физическите SIM карти, ще имате свободата да избирате и да превключвате между мобилни оператори. Изтеглете профили от различни доставчици и ги управлявайте с приложението. И всичко това на вашия HAMMER на всяко място и време. Моделът предлага и самостоятелен слот за поддържане на физическа SIM карта.

Надежден спътник

Поставяте ли си амбициозни цели? С Explorer PRO ще откриете какво е недостижимо за другите благодарение на подсиления корпус, устойчивост на вода и прах с най-висока степен на защита IP69 сертифициран.

Модулни аксесоари

Откажете се от обикновеното ежедневие. Допълнителните, специални аксесоари за модела гарантират напълно нови възможности и още по-забавно. Закрепете външната батерия или стойката с винтове.

Съвременни характеристики

Този модел е универсален и вечен. Той ви позволява да плащате с NFC и да стартирате смартфона си с пръст.

Сензор за качество на въздуха

Ние сбъдваме мечти, затова Explorer PRO има лазерна показалка и сензор за качество на въздуха. Проверете дали въздухът е безопасен за дишане преди да тръгнете на пътуването си.

HAMMER за Атлети

Индустриална Линия HAMMER

 

 

 

Вижте всички телефони от серията HAMMER.
Разгледайте всички телефони на марката myPhone.