Когато чуете „бюро“ първото нещо, което си представяте е просто една равна повърхност, на която можете свободно да работите. Повечето хора не се замислят колко точно площ им е нужна или каква да бъде височината, за да се чувстват комфортно работейки зад бюрото.

Ето защо все по-често именно хората прекарващи дълги часове в седнало положение и най-често плътно прилепени към монитора се замислят как могат да подобрят преживяването си, независимо дали ще е докато творят или играят любимата си игра.

С помощта на ергономичните бюра, всеки потребител може спокойно да променя височината на работното си място и да промени позата, в която е прекарал дълги часове. Може спокойно да работи в изправено положение или пък да сниши височината и да се отпусне в стола и да погледа нещо развлекателно.

Бюрото „MARS“ на COUGAR е подходящо за всеки тип потребител, независимо, че е насочено към гейминг потребителите. То ви осигурява ергономичен дизайн и огромно пространство с ослепителни RGB светлинни ефекти.

Бюрото е изработено от изключително издържлива стоманена рамка за максимална стабилност. Височината се регулира ръчно между три нива (750/800/850 мм) за най-удобна позиция.

Просторната повърхност с ширина до 150 см с текстура от въглеродни влакна ви дава достатъчно място за вашите монитори, клавиатури, геймпадове и др. Изключително ергономичният дизайн като извити ръбове и заоблени ъгли ви осигуряват по-добро и по-удобно игрово изживяване.

За по-завладяващо усещане във вашата игрова атмосфера, COUGAR MARS предоставя различни RGB светлинни ефекти. Също така и съвместима 5V връзка с вашето дъно, за синхронизиране на осветлението в цялата система чрез Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync и ASRock Polychrome Sync. Можете да контролирате режима на осветление с приложния софтуер на дънната платка, за да постигнете пълна синхронизация на осветлението, без да използвате допълнителна програма.

И накрая, но не на последно място върху бюрото са разположени контролни панели с бутони за включване, рестарт и подсветка, 2 x USB 3.0 порта и входове за слушалки и микрофон.

Разгледайте COUGAR MARS

Всички продукти на COUGAR, можете да намерите в онлайн магазина на ZettaByte.