Assassins Creed Mirage те отвежда на приключение в Персия

Със сигурност феновете на култовата поредица “Assassin's Creed” са нетърпеливи какво са ни подготвили от “Ubisoft” за следващ гейминг, особено с идването на края на годината.

Обичайно компанията представя новата игра от поредицата на специално събития. Тази година то ще е на 10 септември. Но, ето, че се намериха добри хакери, които развалиха плановете на компанията да представят новата игра на събитието и геймърите вече научиха предварително за нея. Тя ще се казва “Assassin's Creed Mirage”.

От компанията явно не останаха доволни от развоя на събитията, но признаха, че слуховете са верни. Говори се, че новата игра ще се върне към основите на “Assassin's Creed” и ще се наблегне на стелт играта, с която тя стана популярна преди години. Действието ще се развива в Багдад към края на 800-та година. Героят тук ще се казва Basim, добре познат от “Assassin's Creed Valhalla”.

И тук малко добри новини. Така досадните диалози ще бъдат премахната за голяма радост на мнозина. (наистина е изнервящо само да даваме “skip”, докато приключат досадните диалози). Засега не се знае какво още ще решат до края от компанията, но повече подробности ще разберем в близките дни, за да може до края на годината да се насладим на новата поредица от “Assassin's Creed” в пълния и блясък и дано не останем разочаровани.