TNB FM Трансмитер, с Bluetooth, Hands Free

Код: FMCT07 Продуктов No: 92627 Марка: TNB Категория: За автомобила / Аксесоари за коли
Наличен

Кратко описание

Колата ви е без жак, USB порт или Bluetooth и бихте ли искали да слушате любимата си музика от вашия смартфон и лесно да отговаряте на обажданията си? T'nB трансмитер за кола с вграден hand free е създаден точно за вас. Вече може да слушате музика и да отговаряте на обажданията си директно от високоговорителите на автомобила. Благодарение на вградените бутони можете също да контролирате музиката и разговорите с един жест. Просто включете предавателя в запалката и превключете към честотата на радиото на автомобила. Сега можете да слушате всичките си любими песни. Свържете вашите устройства към предавателя чрез Bluetooth връзка, чрез USB устройство или жак. Трансмитерът разполага с два USB изхода, които осигуряват максимум 3.1A, така че може да го използвате, докато мобилният ви телефон се зарежда. Благодарение на контролните бутони може да управлявате плейлиста си и да се обаждате с едно кликване. Предлага функция за честотно автоматично сканиране и показва напрежението на батерията на вашия автомобил.Може да видите инструкциите за употреба тук.Може да видите декларацията за съответствие тук.

Цена: 42.00 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Колата ви е без жак, USB порт или Bluetooth и бихте ли искали да слушате любимата си музика от вашия смартфон и лесно да отговаряте на обажданията си? T'nB трансмитер за кола с вграден hand free е създаден точно за вас. Вече може да слушате музика и да отговаряте на обажданията си директно от високоговорителите на автомобила. Благодарение на вградените бутони можете също да контролирате музиката и разговорите с един жест. Просто включете предавателя в запалката и превключете към честотата на радиото на автомобила. Сега можете да слушате всичките си любими песни.

  • Свържете вашите устройства към предавателя чрез Bluetooth връзка, чрез USB устройство или жак.
  • Трансмитерът разполага с два USB изхода, които осигуряват максимум 3.1A, така че може да го използвате, докато мобилният ви телефон се зарежда.
  • Благодарение на контролните бутони може да управлявате плейлиста си и да се обаждате с едно кликване.
  • Предлага функция за честотно автоматично сканиране и показва напрежението на батерията на вашия автомобил.
  • Може да видите инструкциите за употреба тук.
  • Може да видите декларацията за съответствие тук.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
14.71 лв./мес. Общо дължима сума: 44.13 лв.
6 месеца
7.63 лв./мес. Общо дължима сума: 45.76 лв.
9 месеца
5.27 лв./мес. Общо дължима сума: 47.44 лв.
12 месеца
4.10 лв./мес. Общо дължима сума: 49.14 лв.
15 месеца
3.39 лв./мес. Общо дължима сума: 50.90 лв.
18 месеца
2.93 лв./мес. Общо дължима сума: 52.69 лв.
21 месеца
2.60 лв./мес. Общо дължима сума: 54.51 лв.
24 месеца
2.35 лв./мес. Общо дължима сума: 56.35 лв.
27 месеца
2.16 лв./мес. Общо дължима сума: 58.29 лв.
30 месеца
2.01 лв./мес. Общо дължима сума: 60.23 лв.
33 месеца
1.89 лв./мес. Общо дължима сума: 62.23 лв.
36 месеца
1.79 лв./мес. Общо дължима сума: 64.26 лв.