Samsung Интерактивен дисплей Flip 4 Pro, 85'', Led, 8ms, 350cd, Hdmi

Код: LH85WMBWLGCXEN Продуктов No: 77625 Марка: SAMSUNG Категория: За офиса / Проектори и интерактивни дъски
Наличен

Кратко описание

Samsung Flip Pro представя бъдещето на образованието с многостранна свързаност, интелигентен софтуер и интуитивни функции!Flip Pro дава на преподавателите инструментите, необходими за предоставяне на напреднало ниво на обучение.Професионалният дисплей предлага увеличено работно пространство в сравнение с обикновен дисплей и удобни начини за позициониране и съхранение. Неговата подобрена структура на пантите позволява лесна настройка и ефективно складиране.Flip Pro позволява мултитъч за до 20 души за подобрена интерактивност.Идеите ви оживяват мигновено, благодарение на режима на писалка и четка, който осигурява изживяване при писане в реалния свят, докато изтриването изисква само едно плъзгане на пръста или дланта ви.Дисплеят осигурява множество възможности за свързване, включително USB, HDMI. Преподавателите могат лесно да свържат всяко устройство за достъп до съдържание и показване на информация на по-голям екран, както и да се свържат с всякакви мрежи и други устройства чрез LAN порт и безжично дублиране на екрана.Свързването е подобрено с 3-в-1 USB-C свързаност, позволяваща дублиране на екрана, сензорно управление и зареждане на външно устройство.В Samsung Flip е интегриран AirPlay 2, което позволява на преподаватели и ученици да представят на големия екран, увеличавайки видимостта и ангажираността в по-големи пространства. Създаването на безжична настройка с двоен дисплей гарантира, че никой ученик няма да пропусне важна информация.Със SmartView+ до 50 устройства могат да бъдат свързани едновременно към интерактивния дисплей безжично, в допълнение към активирането на мулти-изглед на до четири екрана. Тази функция за споделяне на екрана без кабел е идеална за по-големи заседателни зали, както и за цифровизирани класни стаи.Samsung Flip Pro осигурява спокойствие с вградено антимикробно покритие, което потиска растежа на микробите. Освен това, дисплеят на Flip е опакован в собствено нечупливо фолио, което гарантира, че екранът ще остане непокътнат в случай на счупване.
Цена: 6578.65 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

  • Samsung Flip Pro представя бъдещето на образованието с многостранна свързаност, интелигентен софтуер и интуитивни функции!
  • Flip Pro дава на преподавателите инструментите, необходими за предоставяне на напреднало ниво на обучение.
  • Професионалният дисплей предлага увеличено работно пространство в сравнение с обикновен дисплей и удобни начини за позициониране и съхранение. Неговата подобрена структура на пантите позволява лесна настройка и ефективно складиране.
  • Flip Pro позволява мултитъч за до 20 души за подобрена интерактивност.
  • Идеите ви оживяват мигновено, благодарение на режима на писалка и четка, който осигурява изживяване при писане в реалния свят, докато изтриването изисква само едно плъзгане на пръста или дланта ви.
  • Дисплеят осигурява множество възможности за свързване, включително USB, HDMI. Преподавателите могат лесно да свържат всяко устройство за достъп до съдържание и показване на информация на по-голям екран, както и да се свържат с всякакви мрежи и други устройства чрез LAN порт и безжично дублиране на екрана.
  • Свързването е подобрено с 3-в-1 USB-C свързаност, позволяваща дублиране на екрана, сензорно управление и зареждане на външно устройство.
  • В Samsung Flip е интегриран AirPlay 2, което позволява на преподаватели и ученици да представят на големия екран, увеличавайки видимостта и ангажираността в по-големи пространства. Създаването на безжична настройка с двоен дисплей гарантира, че никой ученик няма да пропусне важна информация.
  • Със SmartView+ до 50 устройства могат да бъдат свързани едновременно към интерактивния дисплей безжично, в допълнение към активирането на мулти-изглед на до четири екрана. Тази функция за споделяне на екрана без кабел е идеална за по-големи заседателни зали, както и за цифровизирани класни стаи.
  • Samsung Flip Pro осигурява спокойствие с вградено антимикробно покритие, което потиска растежа на микробите. Освен това, дисплеят на Flip е опакован в собствено нечупливо фолио, което гарантира, че екранът ще остане непокътнат в случай на счупване.
  • Какви са условията за доставка?
    Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
    Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
    Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
    Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
    Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
    Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

    Добави коментар

    Коментари: 0, рейтинг: 0
    Лизингова схема
    3 месеца
    2,303.84 лв./мес. Общо дължима сума: 6,911.53 лв.
    6 месеца
    1,194.68 лв./мес. Общо дължима сума: 7,168.10 лв.
    9 месеца
    825.62 лв./мес. Общо дължима сума: 7,430.59 лв.
    12 месеца
    641.42 лв./мес. Общо дължима сума: 7,697.02 лв.
    15 месеца
    531.55 лв./мес. Общо дължима сума: 7,973.32 лв.
    18 месеца
    458.53 лв./мес. Общо дължима сума: 8,253.57 лв.
    21 месеца
    406.56 лв./мес. Общо дължима сума: 8,537.77 лв.
    24 месеца
    367.75 лв./мес. Общо дължима сума: 8,825.92 лв.
    27 месеца
    338.14 лв./мес. Общо дължима сума: 9,129.85 лв.
    30 месеца
    314.46 лв./мес. Общо дължима сума: 9,433.78 лв.
    33 месеца
    295.38 лв./мес. Общо дължима сума: 9,747.59 лв.
    36 месеца
    279.59 лв./мес. Общо дължима сума: 10,065.33 лв.