IQ Board Интерактивна дъска IR, 82'', Multi-touch

Код: IQBOARD IR 82 Продуктов No: 79507 Марка: IQ Board Категория: За офиса / Проектори и интерактивни дъски
Наличен

Кратко описание

Висококачествена интерактивна бяла дъска. С IQBoard IR можете да използвате всякаква писалка, с която да рисувате или пишете върху нея. Също така, този продукт позволява на много потребители да пишат едновременно върху нея, независимо от интерактивната й повърхност. Подходяща за едновременно ползване от 16 потребители Благодарение на функцията Multi-Touch до 16 души могат да пишат и рисуват върху дъската по едно и също време. Без нужда от употреба на специален химикал IQBoard IR е лесна, удобна и практична за употреба, защото не се нуждае от специален химикал, а може да бъде управлявана с пръст или друг предмет. Разпознаване на жестове Само с един пръст можете да пишете, с два да избирате, а с цяла длан да изтриете написаното. Интелигентен дизайн Компонентите на дъската могат да бъдат сглобени директно отпред за по-лесна поддръжка. Вградените малки, но интелигентни и издръжливи инфрачервени изпращачи и приемници гарантират стабилността при употреба и ниските разходи за поддръжка. Може да видите сертификата за съответствие тук. При закупуване на интерактивната дъска IQ Board, следва да се попълни бланка, в която се нанасят всички ваши данни. Това е с цел активиране на безплатния софтуер към нея. Бланката се попълва на английски език, като задължително трябва да бъде нанесен серийният номер на дъската. След попълването й, моля да се изпрати на имейл: [email protected] . До три дни след изпращането на бланката, ще получите код за активиране на софтуера. Можете да свалите бланката от тук.Може да видите инструкциите тук. В цената не е включен монтажът и настройката на устройството. Ако желаете да получите информация за монтаж, настройка и срок на изпълнение, моля да се обадите на 0700 10 700.

Цена: 1402.92 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Висококачествена интерактивна бяла дъска. С IQBoard IR можете да използвате всякаква писалка, с която да рисувате или пишете върху нея. Също така, този продукт позволява на много потребители да пишат едновременно върху нея, независимо от интерактивната й повърхност.

 

 

  • Подходяща за едновременно ползване от 16 потребители
    Благодарение на функцията Multi-Touch до 16 души могат да пишат и рисуват върху дъската по едно и също време.
     
  • Без нужда от употреба на специален химикал
    IQBoard IR е лесна, удобна и практична за употреба, защото не се нуждае от специален химикал, а може да бъде управлявана с пръст или друг предмет.
     
  • Разпознаване на жестове
    Само с един пръст можете да пишете, с два да избирате, а с цяла длан да изтриете написаното.
     
  • Интелигентен дизайн
    Компонентите на дъската могат да бъдат сглобени директно отпред за по-лесна поддръжка. Вградените малки, но интелигентни и издръжливи инфрачервени изпращачи и приемници гарантират стабилността при употреба и ниските разходи за поддръжка.
     
  • Може да видите сертификата за съответствие тук.
     
  • При закупуване на интерактивната дъска IQ Board, следва да се попълни бланка, в която се нанасят всички ваши данни. Това е с цел активиране на безплатния софтуер към нея. Бланката се попълва на английски език, като задължително трябва да бъде нанесен серийният номер на дъската. След попълването й, моля да се изпрати на имейл: [email protected] . До три дни след изпращането на бланката, ще получите код за активиране на софтуера. Можете да свалите бланката от тук.
  • Може да видите инструкциите тук.
  • В цената не е включен монтажът и настройката на устройството.
  • Цена за монтаж на 1 бр. от артикулa: 15 лв. без ДДС (18 лв. с ДДС), минимална сума за монтаж на поръчката: 30 лв. без ДДС (36 лв. с ДДС).
  • Цена за разнос на 1 бр. от артикулa: 12 лв. без ДДС (14.4 лв. с ДДС), минимална сума за разнос на поръчката: 20 лв. без ДДС (24 лв. с ДДС).

 

 

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
491.30 лв./мес. Общо дължима сума: 1,473.91 лв.
6 месеца
254.77 лв./мес. Общо дължима сума: 1,528.62 лв.
9 месеца
176.07 лв./мес. Общо дължима сума: 1,584.60 лв.
12 месеца
136.78 лв./мес. Общо дължима сума: 1,641.42 лв.
15 месеца
113.36 лв./мес. Общо дължима сума: 1,700.34 лв.
18 месеца
97.78 лв./мес. Общо дължима сума: 1,760.10 лв.
21 месеца
86.70 лв./мес. Общо дължима сума: 1,820.71 лв.
24 месеца
78.42 лв./мес. Общо дължима сума: 1,882.16 лв.
27 месеца
72.11 лв./мес. Общо дължима сума: 1,946.97 лв.
30 месеца
67.06 лв./мес. Общо дължима сума: 2,011.79 лв.
33 месеца
62.99 лв./мес. Общо дължима сума: 2,078.71 лв.
36 месеца
59.62 лв./мес. Общо дължима сума: 2,146.47 лв.