IQ Board Интерактивен дисплей Touch ТЕ1100 Pro, 65'', 4K

Код: IQ TE1100 PRO 65 Продуктов No: 77633 Марка: IQ Board Категория: За офиса / Проектори и интерактивни дъски
Наличен

Кратко описание

Актуализираната версия на Android 11.0 на интерактивен плосък панел IQ TOUCH 1100 SERIES гарантира изключително стабилна и мощна система с по-плавни операции. Сега имате възможност да управлявате множество задачи едновременно, използвайки ултра големия екран, който ще ви помогне да водите пълноценни и ефикасни срещи. Всеки потребител може да персонализира настройките и да архивира данните си. Когато е необходимо, много колеги със сходни задължения могат да използват лесно и удобно един профил. Всеки участник може не само да споделя личния си екран, но и да използва лаптопа си за лесен достъп до камерата и микрофона на големия екран, което позволява лесно превключване на различните често използвани VC платформи и лесно стартиране на видеоконференция с по-високо ниво на аудио-визуален ефект. Екранът е проектиран с 4K UHD безжично огледало. Вградената бяла дъска с AI предоставя безкрайни възможности! Получавате по-интелигентни функции като ръчно изписване, разпознаване на фигури, различни режими за разделяне на екрана и много други добавени функционалности за по-добро предоставяне на информацията. Насладете се на ненадминат визуален ефект! Новата 4K UHD визия с анти-синя светлина ви доставя перфектно качество на изображението, максимален зрителен ъгъл, защита от прах и влага, прецизно и плавно докосване. Екранът е изработен от безопасни материали, ударопоглъщащи и изключително издръжливи, за да удължат живота на дисплея и да можете да се възползвате от множеството му функционалности за дълго време. Забравете за писането, което познавате! Ще имате чувството, че изписвате всяка буква и цифра прецизно като върху лист хартия! Екранът включва цели 40 точки за докосване, които ви позволяват да развихрите въображението си и да съживите всяка идея! Докато водите срещите си, ще можете да се фокусирате върху всеки важен елемент, благодарение на вградената функция за автоматично превключване на фокуса между различните обекти по време на конферентен разговор. Подобреният микрофон и мощните високоговорители гарантират улавянето на всеки глас, колкото и далече да се да се намира и гарантира по-завладяваща акустична среда. Само с един кабел, този дисплей осигурява бързо зареждане, перфектно аудио и видео предаване и изключително бърза работа, без стрес и опасност от спиране на медията. Размери: 65''. Включен Type-C. RAM+ROM: 4G+32G. 4K камера: 13 MP. Микрофони: 8 бр.

Цена: 3793.18 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Актуализираната версия на Android 11.0 на интерактивен плосък панел IQ TOUCH 1100 SERIES гарантира изключително стабилна и мощна система с по-плавни операции.
 

  • Сега имате възможност да управлявате множество задачи едновременно, използвайки ултра големия екран, който ще ви помогне да водите пълноценни и ефикасни срещи.
  • Всеки потребител може да персонализира настройките и да архивира данните си.
  • Когато е необходимо, много колеги със сходни задължения могат да използват лесно и удобно един профил.
  • Всеки участник може не само да споделя личния си екран, но и да използва лаптопа си за лесен достъп до камерата и микрофона на големия екран, което позволява лесно превключване на различните често използвани VC платформи и лесно стартиране на видеоконференция с по-високо ниво на аудио-визуален ефект.
  • Екранът е проектиран с 4K UHD безжично огледало.
  • Вградената бяла дъска с AI предоставя безкрайни възможности! Получавате по-интелигентни функции като ръчно изписване, разпознаване на фигури, различни режими за разделяне на екрана и много други добавени функционалности за по-добро предоставяне на информацията.
  • Насладете се на ненадминат визуален ефект! Новата 4K UHD визия с анти-синя светлина ви доставя перфектно качество на изображението, максимален зрителен ъгъл, защита от прах и влага, прецизно и плавно докосване.
  • Екранът е изработен от безопасни материали, ударопоглъщащи и изключително издръжливи, за да удължат живота на дисплея и да можете да се възползвате от множеството му функционалности за дълго време.
  • Забравете за писането, което познавате! Ще имате чувството, че изписвате всяка буква и цифра прецизно като върху лист хартия! Екранът включва цели 40 точки за докосване, които ви позволяват да развихрите въображението си и да съживите всяка идея!
  • Докато водите срещите си, ще можете да се фокусирате върху всеки важен елемент, благодарение на вградената функция за автоматично превключване на фокуса между различните обекти по време на конферентен разговор.
  • Подобреният микрофон и мощните високоговорители гарантират улавянето на всеки глас, колкото и далече да се да се намира и гарантира по-завладяваща акустична среда.
  • Само с един кабел, този дисплей осигурява бързо зареждане, перфектно аудио и видео предаване и изключително бърза работа, без стрес и опасност от спиране на медията.
     
  • Размери: 65''.
  • Включен Type-C.
  • RAM+ROM: 4G+32G.
  • 4K камера: 13 MP.
  • Микрофони: 8 бр.
  • Цена за разнос на 1 бр. от артикулa: 18 лв. без ДДС (21.6 лв. с ДДС), минимална сума за разнос на поръчката: 20 лв. без ДДС (24 лв. с ДДС).

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
1,328.37 лв./мес. Общо дължима сума: 3,985.11 лв.
6 месеца
688.84 лв./мес. Общо дължима сума: 4,133.05 лв.
9 месеца
476.04 лв./мес. Общо дължима сума: 4,284.40 лв.
12 месеца
369.84 лв./мес. Общо дължима сума: 4,438.02 лв.
15 месеца
306.49 лв./мес. Общо дължима сума: 4,597.33 лв.
18 месеца
264.38 лв./мес. Общо дължима сума: 4,758.92 лв.
21 месеца
234.42 лв./мес. Общо дължима сума: 4,922.79 лв.
24 месеца
212.04 лв./мес. Общо дължима сума: 5,088.93 лв.
27 месеца
194.97 лв./мес. Общо дължима сума: 5,264.18 лв.
30 месеца
181.31 лв./мес. Общо дължима сума: 5,439.42 лв.
33 месеца
170.31 лв./мес. Общо дължима сума: 5,620.35 лв.
36 месеца
161.21 лв./мес. Общо дължима сума: 5,803.57 лв.