FAQ – Често задавани въпроси

 

Как да поръчам?

За да пазарувате онлайн, може да се възползвате от директна поръчка (без регистрация) или да създадете свой клиентски профил в сайта. След като успешно влезете в профила си добавете желаните продукти в количката и следвайте стъпките за финализиране на поръчката като въведете/изберете адрес за доставка, начин на плащане и потвърдите завършването на поръчката си.

 

Мога ли да получа фактура на юридическо лице?

Да, можете. Нужно e да сте регистрирани като юридическо лице и да въведете съответните данни в момента на извършване на поръчката.

 

Какъв е срокът за доставка?

Времето за доставка е три работни дни, освен в случаите, когато се налага срокът да бъде удължен след допълнително споразумение с Потребителя или поради забавяне от страна на куриерската фирма изпълнител. Закъсненията за доставка не могат да надвишават 30 дни от валидирането на поръчката.

 

Извършвате ли доставка извън България?

Доставки се извършват само в рамките на Република България.

 

Извършвате ли доставки през почивните и празнични дни?

Доставката на поръчана стока се извършва според графика и работното време на куриерска фирма Еконт.

 

Какво се случва, ако по време на доставката не съм на адрес?

В случай че отсъствате по време на доставката, ще бъдете потърсен отново съгласно правилата на съответния куриер и поръчката ви ще се съхранява в най-близкия офис на куриерската фирма в продължение на 7 дни.

 

Промяна или отказ на поръчка?

За да промените или откажете поръчката си преди тя да е потвърдена и предадена на куриер, можете да се свържете с нас на тел.: +359 878 36 13 30 или имейл: [email protected]