Karcher Прахосмукачка 5 P V-25/5/22, за сухо и мокро почистване

Код: 16283060 Продуктов No: 92594 Марка: Karcher Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Сухо/мокро смукачката WD 5 P V-25/5/22 с консумация на енергия от 1100 вата постига перфектни резултати при почистване на всички видове замърсявания – сухи или мокри, фини или груби. Устройството се предлага с 25-литров пластмасов контейнер, 5-метров кабел, маркуч с дължина 2.2 метра, сменяем подов накрайник, плосък нагънат филтър и филтърна торба. Вграденият електрически контакт с автоматичен ключ за включване/изключване позволява свързването на електрически инструменти. Можете да почистите бързо и лесно мръсотията от рязане, шлайфане или други дърводелски практики. Благодарение на въртящия се ключ, можете да регулиране силата на изсмукване, според нуждите. Благодарение на патентованата технология за отстраняване на филтъра, може да бъде премахнат за броени секунди, като се избягва всякакъв контакт с мръсотията в него. Бутонът за почистване на филтъра може да бъде натиснат за ефективно почистване и възстановяване на смукателната мощност. Свалящата се дръжка с електростатична защита позволява аксесоарите да бъдат прикрепени директно към маркуча. Маркучът може да бъде закрепен към корпуса на устройството, което спестява място и прави уреда лесен за съхранение. За отстраняване на по-големи замърсявания като камъчета, можете да използвате функцията за издухване. Можете нежно да почистите по-деликатни повърхности, като смените накрайника. Благодарение на паркинг позицията, можете да оставите уреда, където пожелаете, без да се налага да го придържате непрекъснато. Ще откриете:        - смукателни тръби: 2 бр., 0.5 m, 35 mm, пластмаса;        - дюза за мокро и сухо изсмукване;        -дюза за почистване на фуги;        -адаптер за включване на електрически инструменти;        -филтърна торба;        -плосък филтър;        -маркуч: 2.2 m. Номинална входна мощност интегриран контакт: мин. 100 - макс. 2100 W. Капацитет на контейнера: 25 l. Материал на контейнера: пластмаса. Цвят: жълт. Захранващ кабел: 5 m. Тегло: 8.4 kg. Размери: 418 x 382 x 653 mm. Може да видите инструкциите тук.

Цена: 479.38 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Сухо/мокро смукачката WD 5 P V-25/5/22 с консумация на енергия от 1100 вата постига перфектни резултати при почистване на всички видове замърсявания – сухи или мокри, фини или груби.
 

  • Устройството се предлага с 25-литров пластмасов контейнер, 5-метров кабел, маркуч с дължина 2.2 метра, сменяем подов накрайник, плосък нагънат филтър и филтърна торба.
  • Вграденият електрически контакт с автоматичен ключ за включване/изключване позволява свързването на електрически инструменти.
  • Можете да почистите бързо и лесно мръсотията от рязане, шлайфане или други дърводелски практики.
  • Благодарение на въртящия се ключ, можете да регулиране силата на изсмукване, според нуждите.
  • Благодарение на патентованата технология за отстраняване на филтъра, може да бъде премахнат за броени секунди, като се избягва всякакъв контакт с мръсотията в него.
  • Бутонът за почистване на филтъра може да бъде натиснат за ефективно почистване и възстановяване на смукателната мощност.
  • Свалящата се дръжка с електростатична защита позволява аксесоарите да бъдат прикрепени директно към маркуча.
  • Маркучът може да бъде закрепен към корпуса на устройството, което спестява място и прави уреда лесен за съхранение.
  • За отстраняване на по-големи замърсявания като камъчета, можете да използвате функцията за издухване.
  • Можете нежно да почистите по-деликатни повърхности, като смените накрайника.
  • Благодарение на паркинг позицията, можете да оставите уреда, където пожелаете, без да се налага да го придържате непрекъснато.
  • Ще откриете:
           - смукателни тръби: 2 бр., 0.5 m, 35 mm, пластмаса;
           - дюза за мокро и сухо изсмукване;
           -дюза за почистване на фуги;
           -адаптер за включване на електрически инструменти;
           -филтърна торба;
           -плосък филтър;
           -маркуч: 2.2 m.
  • Номинална входна мощност интегриран контакт: мин. 100 - макс. 2100 W.
  • Капацитет на контейнера: 25 l.
  • Материал на контейнера: пластмаса.
  • Цвят: жълт.
  • Захранващ кабел: 5 m.
  • Тегло: 8.4 kg.
  • Размери: 418 x 382 x 653 mm.
  • Може да видите инструкциите тук.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
167.88 лв./мес. Общо дължима сума: 503.64 лв.
6 месеца
87.06 лв./мес. Общо дължима сума: 522.33 лв.
9 месеца
60.16 лв./мес. Общо дължима сума: 541.46 лв.
12 месеца
46.74 лв./мес. Общо дължима сума: 560.87 лв.
15 месеца
38.73 лв./мес. Общо дължима сума: 581.01 лв.
18 месеца
33.41 лв./мес. Общо дължима сума: 601.43 лв.
21 месеца
29.63 лв./мес. Общо дължима сума: 622.14 лв.
24 месеца
26.80 лв./мес. Общо дължима сума: 643.14 лв.
27 месеца
24.64 лв./мес. Общо дължима сума: 665.28 лв.
30 месеца
22.91 лв./мес. Общо дължима сума: 687.43 лв.
33 месеца
21.52 лв./мес. Общо дължима сума: 710.30 лв.
36 месеца
20.37 лв./мес. Общо дължима сума: 733.45 лв.