Fellowes Пречиствател за въздух Aeramax Pro IV

Код: 9451001 Продуктов No: 92618 Марка: Fellowes Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Най-ценният подарък, който можем да си подарим, е качествен въздух! Всеки ден ние прекарваме около 90% от времето си в затворени помещения, споделяйки тези пространства с другите. Въздухът, който дишаме на закрито е ДО 5 ПЪТИ ПО-МРЪСЕН ОТ ТОЗИ НАВЪН. Обществените пространства, като офиси, здравни заведения и училища са места, където най-често се размножават бактерии, вируси, прах и алергени, химикали и миризми. AeraMax Professional е подходящ за употреба на обществени места като училища, ресторанти, офис сгради и други пространства. Този продукт ще се погрижи за качественото пречистване на въздуха в общите части, където това е най-необходимо, и ще предложи по-добри и безопасни условия за колаборация на ученици, служители и гости. Открийте бъдещето при почистването на въздуха с технологията PureView ™. С технологията PureView може да наблюдавате как се пречиства въздуха в реално време. Сензорите EnviroSmart 2.0 непрекъснато анализират въздуха в стаята, като активират системата за филтриране, когато въздухът е лош. Цифровите дисплеи PureView непрекъснато следят за чистотата на въздуха в стаята, показват процеса на почистване и отчитат процента на уловените частици. Благодарение на двата висококачествени лазерни сензора PM2.5, вие ще може да видите качеството на въздуха, когато той влиза и излиза от устройството, както и нивото на ЛОС в реално време. PureView е усъвършенствана технология с усъвършенстван дизайн – удостоен с награда за най-добър дизайн за 2018 г. Признанието е най-старата и най-престижна глобална класация за дизайнерски постижения и иновации. Вписва се идеално във всяко помещение AeraMax Professional е проектиран да се вписва безпроблемно и безопасно в средата, в която е поставен. Уредът има ненатрапчив и естетически приятен вид. Лесен за монтаж върху всяка стена, той ви осигурява качествено пречистване на въздуха навсякъде, където е необходимо. Покритие от 55 m2 до 130 m2 Имате голяма стая и искате чист въздух? Вземете AeraMax Professional IV. Той е предназначен за стаи и обществени места от 6 m2 до 102 m2, като конферентни зали, класни стаи, фитнес студия и кафенета. Уредът е от ново поколение и гарантирано премахва до 99.9% от вредните частици във въздуха.Предназначен за постоянна инсталация в общи части с високи нива на замърсители, AeraMax Professional притежава подсилен корпус, висококачествени компоненти и ефикасни филтри за дългосрочна и надеждна употреба. Включените системи използват затворени, термично защитени и постояннотокови мотори с ниско ниво на шум.

Цена: 2838.57 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Най-ценният подарък, който можем да си подарим, е качествен въздух!

Всеки ден ние прекарваме около 90% от времето си в затворени помещения, споделяйки тези пространства с другите.
Въздухът, който дишаме на закрито е ДО 5 ПЪТИ ПО-МРЪСЕН ОТ ТОЗИ НАВЪН. Обществените пространства, като офиси, здравни заведения и училища са места, където най-често се размножават бактерии, вируси, прах и алергени, химикали и миризми.

AeraMax Professional е подходящ за употреба на обществени места като училища, ресторанти, офис сгради и други пространства. Този продукт ще се погрижи за качественото пречистване на въздуха в общите части, където това е най-необходимо, и ще предложи по-добри и безопасни условия за колаборация на ученици, служители и гости.

Открийте бъдещето при почистването на въздуха с технологията PureView ™.
С технологията PureView може да наблюдавате как се пречиства въздуха в реално време. Сензорите EnviroSmart 2.0 непрекъснато анализират въздуха в стаята, като активират системата за филтриране, когато въздухът е лош. Цифровите дисплеи PureView непрекъснато следят за чистотата на въздуха в стаята, показват процеса на почистване и отчитат процента на уловените частици. Благодарение на двата висококачествени лазерни сензора PM2.5, вие ще може да видите качеството на въздуха, когато той влиза и излиза от устройството, както и нивото на ЛОС в реално време.

PureView е усъвършенствана технология с усъвършенстван дизайн – удостоен с награда за най-добър дизайн за 2018 г. Признанието е най-старата и най-престижна глобална класация за дизайнерски постижения и иновации.

Вписва се идеално във всяко помещение
AeraMax Professional е проектиран да се вписва безпроблемно и безопасно в средата, в която е поставен.
Уредът има ненатрапчив и естетически приятен вид. Лесен за монтаж върху всяка стена, той ви осигурява качествено пречистване на въздуха навсякъде, където е необходимо.

Покритие от 55 m2 до 130 m2
Имате голяма стая и искате чист въздух? Вземете AeraMax Professional IV. Той е предназначен за стаи и обществени места от 6 m2 до 102 m2, като конферентни зали, класни стаи, фитнес студия и кафенета. Уредът е от ново поколение и гарантирано премахва до 99.9% от вредните частици във въздуха.

 

 

  • Предназначен за постоянна инсталация в общи части с високи нива на замърсители, AeraMax Professional притежава подсилен корпус, висококачествени компоненти и ефикасни филтри за дългосрочна и надеждна употреба.
  • Включените системи използват затворени, термично защитени и постояннотокови мотори с ниско ниво на шум.
     

 

 

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
994.07 лв./мес. Общо дължима сума: 2,982.20 лв.
6 месеца
515.48 лв./мес. Общо дължима сума: 3,092.91 лв.
9 месеца
356.24 лв./мес. Общо дължима сума: 3,206.16 лв.
12 месеца
276.76 лв./мес. Общо дължима сума: 3,321.13 лв.
15 месеца
229.36 лв./мес. Общо дължима сума: 3,440.35 лв.
18 месеца
197.85 лв./мес. Общо дължима сума: 3,561.27 лв.
21 месеца
175.42 лв./мес. Общо дължима сума: 3,683.90 лв.
24 месеца
158.68 лв./мес. Общо дължима сума: 3,808.23 лв.
27 месеца
145.90 лв./мес. Общо дължима сума: 3,939.37 лв.
30 месеца
135.68 лв./мес. Общо дължима сума: 4,070.51 лв.
33 месеца
127.45 лв./мес. Общо дължима сума: 4,205.91 лв.
36 месеца
120.64 лв./мес. Общо дължима сума: 4,343.01 лв.