Blaupunkt Вентилатор ATF501, с 3 скорости, 55 W, бял

Код: ATF501 Продуктов No: 92584 Марка: Blaupunkt Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Летните месеци все по-често означават, че трябва да се справяте с изпепеляващата жега и това важи за офиси или докато работите от вкъщи. Вентилаторът за бюро се оказва идеален в такива случаи, когато е поставен директно пред потребителя, без да пречи на другите служители или семейството у дома. Вентилаторът за бюро ATF501 от Blaupunkt, с диаметър 40 cm, ще бъде както ваш съюзник през горещите дни, така и благодарение на класическия си дизайн идеално ще се впише в офис средата. Като настроите вентилатора на една от трите налични скорости, можете да регулирате силата на въздушно охлаждане, за да отговаря на вашите нужди. Мощният меден мотор и 40 cm диаметър на вентилатора осигуряват силен въздушен удар, докато осцилацията гарантира, че въздухът се разпръсква равномерно в стаята. Колкото по-голяма е стаята и колкото повече хора искат да усетят охлаждащия удар от вентилатора, толкова по-широк обхват на трептене може да бъде зададен. Чрез регулиране на наклона на вашия вентилатор можете да промените посоката на въздушния удар и да персонализирате работата му според вашите нужди. Този надежден и безшумен модел няма да безпокои семейството ви у дома или колегите в бизнес пространството, тъй като нивото на шума е намалено, благодарение на специално проектираната форма на неговите остриета. При най-ниска скорост силата му е под 40 dB. Безопасността по време на употреба се осигурява от пластмасова решетка на гърба на устройството и твърда метална решетка отпред, която отнема много малко време за демонтиране и почистване. Приглушеният, класически вид на вентилатора означава, че той подхожда на всеки интериор. Захранване 220-240 V 50/60 Hz. Мощност: 55 W. Размери: 43.9 х 23.6 х 55.6 cm. Тегло: 2.01 kg. Може да видите инструкциите тук.

Цена: 76.03 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Летните месеци все по-често означават, че трябва да се справяте с изпепеляващата жега и това важи за офиси или докато работите от вкъщи. Вентилаторът за бюро се оказва идеален в такива случаи, когато е поставен директно пред потребителя, без да пречи на другите служители или семейството у дома. Вентилаторът за бюро ATF501 от Blaupunkt, с диаметър 40 cm, ще бъде както ваш съюзник през горещите дни, така и благодарение на класическия си дизайн идеално ще се впише в офис средата.

 • Като настроите вентилатора на една от трите налични скорости, можете да регулирате силата на въздушно охлаждане, за да отговаря на вашите нужди. Мощният меден мотор и 40 cm диаметър на вентилатора осигуряват силен въздушен удар, докато осцилацията гарантира, че въздухът се разпръсква равномерно в стаята. Колкото по-голяма е стаята и колкото повече хора искат да усетят охлаждащия удар от вентилатора, толкова по-широк обхват на трептене може да бъде зададен.
 • Чрез регулиране на наклона на вашия вентилатор можете да промените посоката на въздушния удар и да персонализирате работата му според вашите нужди.
 • Този надежден и безшумен модел няма да безпокои семейството ви у дома или колегите в бизнес пространството, тъй като нивото на шума е намалено, благодарение на специално проектираната форма на неговите остриета. При най-ниска скорост силата му е под 40 dB.
 • Безопасността по време на употреба се осигурява от пластмасова решетка на гърба на устройството и твърда метална решетка отпред, която отнема много малко време за демонтиране и почистване.
 • Приглушеният, класически вид на вентилатора означава, че той подхожда на всеки интериор.
 • Захранване 220-240 V
 • 50/60 Hz.
 • Мощност: 55 W.
 • Размери: 43.9 х 23.6 х 55.6 cm.
 • Тегло: 2.01 kg.
 • Може да видите инструкциите тук.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
26.63 лв./мес. Общо дължима сума: 79.88 лв.
6 месеца
13.81 лв./мес. Общо дължима сума: 82.84 лв.
9 месеца
9.54 лв./мес. Общо дължима сума: 85.88 лв.
12 месеца
7.41 лв./мес. Общо дължима сума: 88.96 лв.
15 месеца
6.14 лв./мес. Общо дължима сума: 92.15 лв.
18 месеца
5.30 лв./мес. Общо дължима сума: 95.39 лв.
21 месеца
4.70 лв./мес. Общо дължима сума: 98.67 лв.
24 месеца
4.25 лв./мес. Общо дължима сума: 102.00 лв.
27 месеца
3.91 лв./мес. Общо дължима сума: 105.51 лв.
30 месеца
3.63 лв./мес. Общо дължима сума: 109.03 лв.
33 месеца
3.41 лв./мес. Общо дължима сума: 112.65 лв.
36 месеца
3.23 лв./мес. Общо дължима сума: 116.33 лв.