Blaupunkt Вентилатор ATF301, с 2 скорости, 30 W, бял

Код: ATF301 Продуктов No: 92585 Марка: Blaupunkt Категория: За дома / Електроуреди
Наличен Отстъпка -12%

Кратко описание

Летните месеци все по-често означават опити да се спасим от знойната жега. Вентилаторът за бюро е идеален в такива случаи, когато се постави директно на бюрото ви, без да пречи на другите служители или семейството у дома и без да заема много място на пода. Настолен вентилатор ATF301 от Blaupunkt, с диаметър 23 cm, ще бъде едновременно ваш безшумен съюзник през горещите дни и благодарение на класическия си дизайн, идеално ще пасне на бюрото ви. Като настроите вентилатора на една от двете налични скорости, можете да регулирате силата на въздушно охлаждане, за да отговаря на вашите нужди. Мощният мотор осигурява силен въздушен удар, докато осцилацията гарантира, че въздухът се разпръсква равномерно в стаята. Колкото по-голяма е стаята и колкото повече хора искат да усетят охлаждащия удар от вентилатора, толкова по-широк обхват на трептене може да бъде зададен. Чрез регулиране на наклона на вашия вентилатор можете да промените посоката на въздушния удар и да персонализирате работата му според вашите нужди. Този надежден и безшумен модел няма да безпокои семейството ви у дома или колегите в бизнес пространството, тъй като нивото на шума е намалено, благодарение на специално проектираната форма на неговите остриета. При най-ниска скорост силата му е под 40 dB. Безопасността по време на употреба се осигурява от пластмасова решетка на гърба на устройството и твърда метална решетка отпред, която отнема много малко време за демонтиране за почистване. Класическият цвят на вентилатора го прави подходящ за всеки модерен интериор. Тиха работа от само 40 dB при настройка на най-бавната скорост. Захранване 220-240 V 50/60 Hz. Мощност: 30 W. Размери: 26.1 х ??19.7 х 36.8 cm. Тегло: 1.13 kg.Може да видите инструкциите тук.

Цена: 58.08 лв. Стара цена: 66.00лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Летните месеци все по-често означават опити да се спасим от знойната жега. Вентилаторът за бюро е идеален в такива случаи, когато се постави директно на бюрото ви, без да пречи на другите служители или семейството у дома и без да заема много място на пода.

  • Настолен вентилатор ATF301 от Blaupunkt, с диаметър 23 cm, ще бъде едновременно ваш безшумен съюзник през горещите дни и благодарение на класическия си дизайн, идеално ще пасне на бюрото ви.
  • Като настроите вентилатора на една от двете налични скорости, можете да регулирате силата на въздушно охлаждане, за да отговаря на вашите нужди.
  • Мощният мотор осигурява силен въздушен удар, докато осцилацията гарантира, че въздухът се разпръсква равномерно в стаята. Колкото по-голяма е стаята и колкото повече хора искат да усетят охлаждащия удар от вентилатора, толкова по-широк обхват на трептене може да бъде зададен.
  • Чрез регулиране на наклона на вашия вентилатор можете да промените посоката на въздушния удар и да персонализирате работата му според вашите нужди.
  • Този надежден и безшумен модел няма да безпокои семейството ви у дома или колегите в бизнес пространството, тъй като нивото на шума е намалено, благодарение на специално проектираната форма на неговите остриета. При най-ниска скорост силата му е под 40 dB.
  • Безопасността по време на употреба се осигурява от пластмасова решетка на гърба на устройството и твърда метална решетка отпред, която отнема много малко време за демонтиране за почистване.
  • Класическият цвят на вентилатора го прави подходящ за всеки модерен интериор.
  • Тиха работа от само 40 dB при настройка на най-бавната скорост.
  • Захранване 220-240 V
  • 50/60 Hz.
  • Мощност: 30 W.
  • Размери: 26.1 х ??19.7 х 36.8 cm.
  • Тегло: 1.13 kg.
  • Може да видите инструкциите тук.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
20.34 лв./мес. Общо дължима сума: 61.02 лв.
6 месеца
10.55 лв./мес. Общо дължима сума: 63.28 лв.
9 месеца
7.29 лв./мес. Общо дължима сума: 65.60 лв.
12 месеца
5.66 лв./мес. Общо дължима сума: 67.95 лв.
15 месеца
4.69 лв./мес. Общо дължима сума: 70.39 лв.
18 месеца
4.05 лв./мес. Общо дължима сума: 72.87 лв.
21 месеца
3.59 лв./мес. Общо дължима сума: 75.38 лв.
24 месеца
3.25 лв./мес. Общо дължима сума: 77.92 лв.
27 месеца
2.99 лв./мес. Общо дължима сума: 80.60 лв.
30 месеца
2.78 лв./мес. Общо дължима сума: 83.29 лв.
33 месеца
2.61 лв./мес. Общо дължима сума: 86.06 лв.
36 месеца
2.47 лв./мес. Общо дължима сума: 88.86 лв.