Blaupunkt Вентилатор ASF501, с 3 скорости, 55 W, бяло-червен

Код: ASF501 Продуктов No: 92583 Марка: Blaupunkt Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Подовият вентилатор осигурява облекчение при горещо време на всички онези места, където инсталирането на климатична система не е възможно. Приятният бриз ще понижи температурата и ще ви даде възможност да се отпуснете. Подовият вентилатор ASF501 от Blaupunkt е вашият съюзник за защита от жегата на летните дни. С три настройки на скоростта можете да настроите работата му според собствените си предпочитания. Стартирайте устройството с натискане на един от трите бутона: 1 – за ниска скорост, 2 – за средна скорост и 3 – за висока скорост. Мощният меден мотор и 40 cm диаметър на вентилатора осигуряват силен въздушен удар, докато осцилацията гарантира, че въздухът се разпръсква равномерно в стаята. Чрез регулиране на наклона и височината на вашия вентилатор можете да промените посоката на въздушния удар и да персонализирате работата му според вашите нужди. Осцилационната функция, която се активира чрез натискане на бутона за заключване на колебанията, означава, че вентилаторът се върти последователно надясно и наляво, осигурявайки равномерно разпръскване на въздуха в цялата стая. Този надежден и безшумен модел може да се използва и през нощта, тъй като нивото на шума е намалено, благодарение на специално проектираната форма на неговите остриета. При най-ниска скорост силата му е под 40 dB. Безопасността по време на употреба се осигурява от пластмасова решетка на гърба на устройството и твърда метална решетка отпред, която отнема много малко време за демонтиране за почистване. Модерният дизайн, здравата конструкция и класическите цветове на вентилатора го правят подходящ за всеки модерен интериор. Захранване 220-240 V 50/60 Hz. Мощност: 55 W. Размери: 64 х 24.1 х 135 cm. Тегло: 3.16 kg.

Цена: 100.79 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Лизингова схема

Подовият вентилатор осигурява облекчение при горещо време на всички онези места, където инсталирането на климатична система не е възможно. Приятният бриз ще понижи температурата и ще ви даде възможност да се отпуснете.
 

 • Подовият вентилатор ASF501 от Blaupunkt е вашият съюзник за защита от жегата на летните дни. С три настройки на скоростта можете да настроите работата му според собствените си предпочитания. Стартирайте устройството с натискане на един от трите бутона: 1 – за ниска скорост, 2 – за средна скорост и 3 – за висока скорост.
 • Мощният меден мотор и 40 cm диаметър на вентилатора осигуряват силен въздушен удар, докато осцилацията гарантира, че въздухът се разпръсква равномерно в стаята. Чрез регулиране на наклона и височината на вашия вентилатор можете да промените посоката на въздушния удар и да персонализирате работата му според вашите нужди.
 • Осцилационната функция, която се активира чрез натискане на бутона за заключване на колебанията, означава, че вентилаторът се върти последователно надясно и наляво, осигурявайки равномерно разпръскване на въздуха в цялата стая.
 • Този надежден и безшумен модел може да се използва и през нощта, тъй като нивото на шума е намалено, благодарение на специално проектираната форма на неговите остриета. При най-ниска скорост силата му е под 40 dB.
 • Безопасността по време на употреба се осигурява от пластмасова решетка на гърба на устройството и твърда метална решетка отпред, която отнема много малко време за демонтиране за почистване.
 • Модерният дизайн, здравата конструкция и класическите цветове на вентилатора го правят подходящ за всеки модерен интериор.
 • Захранване 220-240 V
 • 50/60 Hz.
 • Мощност: 55 W.
 • Размери: 64 х 24.1 х 135 cm.
 • Тегло: 3.16 kg.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
35.30 лв./мес. Общо дължима сума: 105.89 лв.
6 месеца
18.30 лв./мес. Общо дължима сума: 109.82 лв.
9 месеца
12.65 лв./мес. Общо дължима сума: 113.84 лв.
12 месеца
9.83 лв./мес. Общо дължима сума: 117.92 лв.
15 месеца
8.14 лв./мес. Общо дължима сума: 122.16 лв.
18 месеца
7.03 лв./мес. Общо дължима сума: 126.45 лв.
21 месеца
6.23 лв./мес. Общо дължима сума: 130.81 лв.
24 месеца
5.63 лв./мес. Общо дължима сума: 135.22 лв.
27 месеца
5.18 лв./мес. Общо дължима сума: 139.88 лв.
30 месеца
4.82 лв./мес. Общо дължима сума: 144.53 лв.
33 месеца
4.53 лв./мес. Общо дължима сума: 149.34 лв.
36 месеца
4.28 лв./мес. Общо дължима сума: 154.21 лв.