Blaupunkt Вентилатор AFT601, електронно управление, с 3 скорости, 45 W

Код: AFT601 Продуктов No: 92582 Марка: Blaupunkt Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Горещите летни месеци означават, че трябва да се справите с покачващите се температури. Жегата у дома и в офиса е трудно поносима. Вентилаторът е много полезно устройство при такива метеорологични условия. Интелигентен и много ефективен, той ще се впише безпроблемно във вашата стая. Заема по-малко място от традиционните вентилатори, тъй като е по-тънък, а цветовете му са приглушени. Разпръсквайки много силен въздушен удар при максимална скорост на вентилатора, вентилаторът AFT601 Tower Fan от Blaupunkt е модерно устройство, което ще бъде до вас, когато имате най-голяма нужда от него, в дни с температура, надвишаваща нивото на комфорт за вашето тяло. Разполага с три скорости на издухване и четири режима на работа за регулиране на работата му според вашите собствени предпочитания. Изберете стандартния режим за работа на уреда при зададена скорост. В естествения режим вентилаторът ще симулира бриз, за ??да успокои тялото и кожата ви, редувайки скоростта си от най-бързата до най-бавната на всеки пет секунди. AFT601 винаги е идеален избор, ако искате да се отпуснете след тежък работен ден или офис среща. След като настроите уреда на нощен режим, вентилаторът ще започне да охлажда с най-високата си скорост, забавяйки се до средна и най-ниска скорост на интервали от 30 минути и ще продължи да работи, докато не го изключите или смените режимите. Настройте вентилатора на детски режим за автоматично изключване след 3 часа работа. Устройството ще работи на най-високата си скорост в първата фаза, когато детето ви започне да заспива, и ще премине на средна след 15 минути, достигайки най-ниската скорост след още 15 минути. Когато е зададен този режим, уредът едновременно включва трептене, което осигурява равномерно разпръскване в помещението. Можете обаче да го изключите, като използвате един бутон, ако желаете. Вентилаторът работи много тихо (40 dB при най-ниската скорост), така че можете дори да го оставите точно до леглото на децата си, без да се притеснявате за съня им или в офис пространство, където хората предпочитат да работят в тишина. Електронно дистанционно управление, закъснение при изключване с таймер и LED дисплей за отчитане на режимите на работа и стайните температури допринасят за комфорта на работа. Захранване 100-240 V 50/60 Hz. Мощност: 45 W. Размери: 31.5 х 31.5 х 96 cm. Тегло: 3.8 kg.Може да видите инструкциите тук.

Цена: 209.00 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Горещите летни месеци означават, че трябва да се справите с покачващите се температури. Жегата у дома и в офиса е трудно поносима. Вентилаторът е много полезно устройство при такива метеорологични условия. Интелигентен и много ефективен, той ще се впише безпроблемно във вашата стая. Заема по-малко място от традиционните вентилатори, тъй като е по-тънък, а цветовете му са приглушени.

 • Разпръсквайки много силен въздушен удар при максимална скорост на вентилатора, вентилаторът AFT601 Tower Fan от Blaupunkt е модерно устройство, което ще бъде до вас, когато имате най-голяма нужда от него, в дни с температура, надвишаваща нивото на комфорт за вашето тяло.
 • Разполага с три скорости на издухване и четири режима на работа за регулиране на работата му според вашите собствени предпочитания. Изберете стандартния режим за работа на уреда при зададена скорост.
 • В естествения режим вентилаторът ще симулира бриз, за да успокои тялото и кожата ви, редувайки скоростта си от най-бързата до най-бавната на всеки пет секунди.
 • AFT601 винаги е идеален избор, ако искате да се отпуснете след тежък работен ден или офис среща. След като настроите уреда на нощен режим, вентилаторът ще започне да охлажда с най-високата си скорост, забавяйки се до средна и най-ниска скорост на интервали от 30 минути и ще продължи да работи, докато не го изключите или смените режимите.
 • Настройте вентилатора на детски режим за автоматично изключване след 3 часа работа. Устройството ще работи на най-високата си скорост в първата фаза, когато детето ви започне да заспива, и ще премине на средна след 15 минути, достигайки най-ниската скорост след още 15 минути. Когато е зададен този режим, уредът едновременно включва трептене, което осигурява равномерно разпръскване в помещението. Можете обаче да го изключите, като използвате един бутон, ако желаете.
 • Вентилаторът работи много тихо (40 dB при най-ниската скорост), така че можете дори да го оставите точно до леглото на децата си, без да се притеснявате за съня им или в офис пространство, където хората предпочитат да работят в тишина.
 • Електронно дистанционно управление, закъснение при изключване с таймер и LED дисплей за отчитане на режимите на работа и стайните температури допринасят за комфорта на работа.
 • Захранване 100-240 V
 • 50/60 Hz.
 • Мощност: 45 W.
 • Размери: 31.5 х 31.5 х 96 cm.
 • Тегло: 3.8 kg.
 • Може да видите инструкциите тук.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
73.19 лв./мес. Общо дължима сума: 219.58 лв.
6 месеца
37.95 лв./мес. Общо дължима сума: 227.73 лв.
9 месеца
26.23 лв./мес. Общо дължима сума: 236.07 лв.
12 месеца
20.38 лв./мес. Общо дължима сума: 244.53 лв.
15 месеца
16.89 лв./мес. Общо дължима сума: 253.31 лв.
18 месеца
14.57 лв./мес. Общо дължима сума: 262.21 лв.
21 месеца
12.92 лв./мес. Общо дължима сума: 271.24 лв.
24 месеца
11.68 лв./мес. Общо дължима сума: 280.39 лв.
27 месеца
10.74 лв./мес. Общо дължима сума: 290.05 лв.
30 месеца
9.99 лв./мес. Общо дължима сума: 299.71 лв.
33 месеца
9.38 лв./мес. Общо дължима сума: 309.68 лв.
36 месеца
8.88 лв./мес. Общо дължима сума: 319.77 лв.