Blaupunkt Овлажнител на въздух AHS902, LED, 450 ml/h, 4.5 L

Код: AHS902 Продуктов No: 92587 Марка: Blaupunkt Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Ниската влажност на въздуха има отрицателно въздействие върху нашето здраве и благосъстояние. Това прави кожата и лигавиците ни сухи и повишава електростатичността в помещенията. Най-благоприятното ниво на влажност за доброто функциониране на тялото ни е 45% – 60%. Ясен и интуитивен LED сензорен дисплей показва текущото ниво на влажност и температура на околната среда. Ако е необходимо, например за да не пречи на съня на членовете на домакинството, може лесно да се затъмни чрез включване на нощен режим. Удобната връзка чрез приложението Tuya позволява наблюдение на всички функции на овлажнителя, както и получаване на съобщения от устройството. Гамата от функции, предоставени от уреда, е обширна. В допълнение към функцията за генериране на водна мъгла с мощност от 450 ml/h, устройството има вграден генератор на отрицателни йони, филтър от смола, намаляващ твърдостта на водата и функция за пречистване на въздуха благодарение на HEPA H13 филтър (интегриран с допълнителен въглероден филтър). Овлажнителят AHS902 е оборудван и с UVC лампа, чиято светлина убива бактерии, микроорганизми и вируси (включително грипния вирус). Наличната опция за гореща мъгла не охлажда околната среда по време на работа и достигнатата температура (до 80 градуса) стерилизира водата. Овлажнителят за въздух има и функция за ароматерапия. Просто нанесете няколко капки от любимото си етерично масло, за да разнесете релаксиращия аромат в цялата стая и се поглезете. Важно е да контролирате нивото на влажност, когато овлажнителят работи, за да използвате напълно неговия потенциал. Моделът AHS902 е оборудван с хидростат, за да направи тази задача възможно най-лесна. По време на работа, той непрекъснато следи нивото на влажност и автоматично стартира, когато нивото падне под зададената стойност. Овлажнителят се характеризира и с изключително тиха работа – само 30 dB. 12 часа таймер. Ефективност на влажността на мъглата: до 450 ml/h. Деминерализираща касета. Капацитет на резервоара за вода: 4.5 l. Нощен режим. Захранване 220-240 V 50 Hz. Мощност: 155 W. Размер: 25 х 15.5 х 28 cm. Тегло: 1.7 kg.Може да видите инструкциите тук.

Цена: 309.18 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Ниската влажност на въздуха има отрицателно въздействие върху нашето здраве и благосъстояние. Това прави кожата и лигавиците ни сухи и повишава електростатичността в помещенията. Най-благоприятното ниво на влажност за доброто функциониране на тялото ни е 45% – 60%.
 

  • Ясен и интуитивен LED сензорен дисплей показва текущото ниво на влажност и температура на околната среда. Ако е необходимо, например за да не пречи на съня на членовете на домакинството, може лесно да се затъмни чрез включване на нощен режим.
  • Удобната връзка чрез приложението Tuya позволява наблюдение на всички функции на овлажнителя, както и получаване на съобщения от устройството.
  • Гамата от функции, предоставени от уреда, е обширна. В допълнение към функцията за генериране на водна мъгла с мощност от 450 ml/h, устройството има вграден генератор на отрицателни йони, филтър от смола, намаляващ твърдостта на водата и функция за пречистване на въздуха благодарение на HEPA H13 филтър (интегриран с допълнителен въглероден филтър).
  • Овлажнителят AHS902 е оборудван и с UVC лампа, чиято светлина убива бактерии, микроорганизми и вируси (включително грипния вирус).
  • Наличната опция за гореща мъгла не охлажда околната среда по време на работа и достигнатата температура (до 80 градуса) стерилизира водата.
  • Овлажнителят за въздух има и функция за ароматерапия. Просто нанесете няколко капки от любимото си етерично масло, за да разнесете релаксиращия аромат в цялата стая и се поглезете.
  • Важно е да контролирате нивото на влажност, когато овлажнителят работи, за да използвате напълно неговия потенциал. Моделът AHS902 е оборудван с хидростат, за да направи тази задача възможно най-лесна. По време на работа, той непрекъснато следи нивото на влажност и автоматично стартира, когато нивото падне под зададената стойност.
  • Овлажнителят се характеризира и с изключително тиха работа – само 30 dB.
  • 12 часа таймер.
  • Ефективност на влажността на мъглата: до 450 ml/h.
  • Деминерализираща касета.
  • Капацитет на резервоара за вода: 4.5 l.
  • Нощен режим.
  • Захранване 220-240 V
  • 50 Hz.
  • Мощност: 155 W.
  • Размер: 25 х 15.5 х 28 cm.
  • Тегло: 1.7 kg.
  • Може да видите инструкциите тук.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
108.27 лв./мес. Общо дължима сума: 324.82 лв.
6 месеца
56.15 лв./мес. Общо дължима сума: 336.88 лв.
9 месеца
38.80 лв./мес. Общо дължима сума: 349.22 лв.
12 месеца
30.15 лв./мес. Общо дължима сума: 361.74 лв.
15 месеца
24.98 лв./мес. Общо дължима сума: 374.73 лв.
18 месеца
21.55 лв./мес. Общо дължима сума: 387.90 лв.
21 месеца
19.11 лв./мес. Общо дължима сума: 401.25 лв.
24 месеца
17.28 лв./мес. Общо дължима сума: 414.80 лв.
27 месеца
15.89 лв./мес. Общо дължима сума: 429.08 лв.
30 месеца
14.78 лв./мес. Общо дължима сума: 443.36 лв.
33 месеца
13.88 лв./мес. Общо дължима сума: 458.11 лв.
36 месеца
13.14 лв./мес. Общо дължима сума: 473.05 лв.