Blaupunkt Овлажнител на въздух AHS301, 300 ml/h, 3.5 L

Код: AHS301 Продуктов No: 92589 Марка: Blaupunkt Категория: За дома / Електроуреди
Наличен

Кратко описание

Овлажнява въздуха и сетивата с ароматерапия! Представяме ви високоефективен овлажнител с вграден йонизатор, който осигурява оптимална влажност във вашия дом или офис. Въздухът у дома е много важен фактор за здравето и благополучието, а подобряването на качеството му с овлажнител е много лесно и не изисква усилия. Овлажнителят може да ви помогне да разрешите проблеми като страдание от главоболие, напукани устни, раздразнена лигавица или проблеми със съня, a също така е идеален за среда, в която има деца. Оптималната влажност на въздуха е между 40-60%. За съжаление, през есенния и зимния сезон влажността на въздуха може дори да намалее до 15%, поради системите за отопление на дома, също така климатиците и електрическите съоръжения намаляват влажността на въздуха. Прекалено дългото пребиваване в среди с ниско ниво на влажност на въздуха може да доведе до различни здравословни проблеми, но също така намалява имунната система и подпомага растежа на бактерии и гъбички. Овлажнителят AHS301 ви позволява да изберете интензивността на овлажняване на въздуха във всеки желан диапазон, в зависимост от вашите индивидуални предпочитания. Уредът е с капацитет 300 ml/h, а резервоарът за вода от 3.5 l гарантира дълго време за работа след еднократно добавяне. Електрическото оборудване разпространява положителни йони във въздуха, където вграден йонизатор разпространява отрицателни йони във въздуха, което ефективно елиминира вредното въздействие, причинено от компютри, телевизори, радио и други електрически устройства. Отрицателно йонизираният въздух подобрява благосъстоянието и намалява броя на бактериите във въздуха, също така помага и за преодоляването на неприятната миризма. Терапиите с натурални етерични масла набират все по-голяма популярност в цял свят. Освен естетична функция, ароматерапията е идеалното допълнение към други видове лечение. Овлажнителят за въздух AHS301 ви позволява да се наслаждавате на любимия си аромат, който ще успокои сетивата ви, ще стимулира и подобри вашето благосъстояние, всичко, което трябва да направите, е просто да вземете правилния адаптер, да капнете няколко капки масло върху него, да поставите адаптера, да включите устройството и можете да се насладите на приятни моменти със свеж, ароматен и здравословен въздух. За ароматерапия трябва да използвате само масла на водна основа. Можете да използвате удобно AHS301 през нощта, когато членовете на вашето семейство спят. Уредът гарантира, че вашите деца ще спят в стая с чист и здравословен въздух. Иновативният дизайн на устройството спомага за намаляване на шума при активиране и го поддържа под 35 dB. С помощта на филтъра за премахване на котлен камък не е нужно да се притеснявате за отлаганията на прах по пода или мебелите около устройството. Капацитет на резервоара за вода: 3.5 l. Захранване 220 – 240 V50/60 Hz. Мощност: 25 W. Размери: 20 х 17.3 х 28.4 cm. Тегло: 1.5 kg. Погрижете се за въздуха в дома си днес!Може да видите инструкциите тук.

Цена: 117.75 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Лизингова схема

Овлажнява въздуха и сетивата с ароматерапия!

 

 

  • Представяме ви високоефективен овлажнител с вграден йонизатор, който осигурява оптимална влажност във вашия дом или офис. Въздухът у дома е много важен фактор за здравето и благополучието, а подобряването на качеството му с овлажнител е много лесно и не изисква усилия.
  • Овлажнителят може да ви помогне да разрешите проблеми като страдание от главоболие, напукани устни, раздразнена лигавица или проблеми със съня, a също така е идеален за среда, в която има деца.
  • Оптималната влажност на въздуха е между 40-60%. За съжаление, през есенния и зимния сезон влажността на въздуха може дори да намалее до 15%, поради системите за отопление на дома, също така климатиците и електрическите съоръжения намаляват влажността на въздуха. Прекалено дългото пребиваване в среди с ниско ниво на влажност на въздуха може да доведе до различни здравословни проблеми, но също така намалява имунната система и подпомага растежа на бактерии и гъбички.
  • Овлажнителят AHS301 ви позволява да изберете интензивността на овлажняване на въздуха във всеки желан диапазон, в зависимост от вашите индивидуални предпочитания.
  • Уредът е с капацитет 300 ml/h, а резервоарът за вода от 3.5 l гарантира дълго време за работа след еднократно добавяне.
  • Електрическото оборудване разпространява положителни йони във въздуха, където вграден йонизатор разпространява отрицателни йони във въздуха, което ефективно елиминира вредното въздействие, причинено от компютри, телевизори, радио и други електрически устройства.
  • Отрицателно йонизираният въздух подобрява благосъстоянието и намалява броя на бактериите във въздуха, също така помага и за преодоляването на неприятната миризма.
  • Терапиите с натурални етерични масла набират все по-голяма популярност в цял свят. Освен естетична функция, ароматерапията е идеалното допълнение към други видове лечение.
  • Овлажнителят за въздух AHS301 ви позволява да се наслаждавате на любимия си аромат, който ще успокои сетивата ви, ще стимулира и подобри вашето благосъстояние, всичко, което трябва да направите, е просто да вземете правилния адаптер, да капнете няколко капки масло върху него, да поставите адаптера, да включите устройството и можете да се насладите на приятни моменти със свеж, ароматен и здравословен въздух. За ароматерапия трябва да използвате само масла на водна основа.
  • Можете да използвате удобно AHS301 през нощта, когато членовете на вашето семейство спят. Уредът гарантира, че вашите деца ще спят в стая с чист и здравословен въздух.
  • Иновативният дизайн на устройството спомага за намаляване на шума при активиране и го поддържа под 35 dB.
  • С помощта на филтъра за премахване на котлен камък не е нужно да се притеснявате за отлаганията на прах по пода или мебелите около устройството.
  • Капацитет на резервоара за вода: 3.5 l.
  • Захранване 220 – 240 V
  • 50/60 Hz.
  • Мощност: 25 W.
  • Размери: 20 х 17.3 х 28.4 cm.
  • Тегло: 1.5 kg.

    Погрижете се за въздуха в дома си днес!
  • Може да видите инструкциите тук.

 

 

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
41.24 лв./мес. Общо дължима сума: 123.71 лв.
6 месеца
21.38 лв./мес. Общо дължима сума: 128.30 лв.
9 месеца
14.78 лв./мес. Общо дължима сума: 133.00 лв.
12 месеца
11.48 лв./мес. Общо дължима сума: 137.77 лв.
15 месеца
9.51 лв./мес. Общо дължима сума: 142.71 лв.
18 месеца
8.21 лв./мес. Общо дължима сума: 147.73 лв.
21 месеца
7.28 лв./мес. Общо дължима сума: 152.82 лв.
24 месеца
6.58 лв./мес. Общо дължима сума: 157.97 лв.
27 месеца
6.05 лв./мес. Общо дължима сума: 163.41 лв.
30 месеца
5.63 лв./мес. Общо дължима сума: 168.85 лв.
33 месеца
5.29 лв./мес. Общо дължима сума: 174.47 лв.
36 месеца
5.00 лв./мес. Общо дължима сума: 180.16 лв.