Арома дифузер Taotronics AD004, Светло дърво

Код: 6898 Продуктов No: 36658 Марка: Taotronics Категория: За дома / Ароматерапия
Наличен
Цена: 80.55 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

  • Направен от безопасни материали: Отпуснете се с дифузер на етерично масло, който е направен от същия материал като бебешките бутилки; полипропиленовата конструкция, която няма да се разяде от етеричното масло.
  • Капацитет от 400 мл за до 14 часа мъгла: Насладете се на до 14 часа пречистен въздух с резервоар за вода от 400 мл, който е по-голям от този на стандартните, които са с капацитет от 300 мл.
  • Приглушена LED светлина на капака: Спете дълбоко през нощта с включен дифузер, без да ви трябва маска за очи, благодарение на вградения капак, който филтрира светлината за по-деликатна осветеност. Цветовете се регулират между ярка и затъмнена.
  • Вечен дизайн имитиращ дърво: Възхитете се на детайлния модел с дървесни шарки, който ви отпуска, като просто го погледнете; облекчавайте стреса в ритъма на пулсиращия 360° цветен светодиод.
  • Вградена защита при стигане на ниско ниво на водата: Получете допълнително спокойствие с вградената водна защита, която ще изключи дифузер, когато водата е прекалено малко.

 

Напълно безопасен

Знаеш ли какво означава ПП? Полипропилен или с други думи е материал, който е толкова сигурен, че дори бебешките бутилки са направени от него. Полипропилена ще издържи на всяка възможна корозия, причинена от етеричните масла, които ще използвате, така че да знаете точно какво дифузерът ще пръска във въздуха и какво дишате.

Голям резервоар от 400 мл за до 14 часа пречистен въздух

Насладете се на дифузьор, който предлага голям капацитет от 400 мл (в сравнение със средните 300 мл на подобни продукти), като същевременно е в компактен и преносим дизайн. Допълнителното място в резервоара за вода ще ви осигури общо 14 часа непрекъсната мъгла за пречистен въздух, който е по-лесен за дишане.

Гладка конструкция на дървесна шарка

Независимо къде планирате да използвате своя овлажнител, неговият вечен дизайн на дърво ще го направи идеалното допълнение към всеки вид вътрешен декор, независимо дали е на работа или в уюта на вашия дом. Уникалната му конструкция автоматично филтрира LED светлината за по-меко и обилно осветление, което ще ви помогне да се отпуснете и няма да ви държи будни цяла нощ.

Вградена защита за ниско ниво на водата

Какъв е смисълът да си вземете ароматерапевтичен дифузер, за да облекчите стреса и напрежението, ако това носи допълнителни притеснения, що се отнася до неговата работа и ефективност? Този дифузер има вградена защита, която автоматично ще го изключи, когато нивото на водата е ниско. Това означава, че ще можете да го включите по време на лягане и да се наслаждавате на пречистен въздух по време на сън, без да се притеснявате.

Какво има в кутията:

1 x дифузор на аромат и етерично масло TaoTronics (Модел: TT-AD004)

1 x захранващ адаптер

1 x мерителна чаша

1 x ръководство за потребителя

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
28.21 лв./мес. Общо дължима сума: 84.63 лв.
6 месеца
14.63 лв./мес. Общо дължима сума: 87.77 лв.
9 месеца
10.11 лв./мес. Общо дължима сума: 90.98 лв.
12 месеца
7.85 лв./мес. Общо дължима сума: 94.24 лв.
15 месеца
6.51 лв./мес. Общо дължима сума: 97.63 лв.
18 месеца
5.61 лв./мес. Общо дължима сума: 101.06 лв.
21 месеца
4.98 лв./мес. Общо дължима сума: 104.54 лв.
24 месеца
4.50 лв./мес. Общо дължима сума: 108.07 лв.
27 месеца
4.14 лв./мес. Общо дължима сума: 111.79 лв.
30 месеца
3.85 лв./мес. Общо дължима сума: 115.51 лв.
33 месеца
3.62 лв./мес. Общо дължима сума: 119.35 лв.
36 месеца
3.42 лв./мес. Общо дължима сума: 123.24 лв.