Цифрова антена Slim 45dB 25км SV9440

Код: 4005 Продуктов No: 118516 Марка: One For All Категория: Телевизори / Антени
Наличен
Цена: 70.78 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Новата невероятно тънка антена SV9440 използва патентована технология за максимално чисто приемане на цифров сигнал.

Иновативния дизайн и специалната ултра тънка конструкция от едва 4мм, ви позволява да поставите антената зад всеки телевизор.

 • Усилване на сигнала до 40dB
 • Подходяща за райони със среден и слаб сигнал (0-25км)
 • DVB-T (TNT / TDT / DTT / Freeview) и DAB съвместимост
 • VHF, UHF канали
 • HD ready
 • Изключително ниски нива на шум <2.5dB
 • Нисък шум от електронни вериги - 2dB
 • Честотна лента от 40 ~ 230 / 470 ~ 862MHz
 • Вграден широкочестотен усилвател за 360 градуса приемане на цифров сигнал
 • Минимални изкривявания благодарение на вградените технологии за филтриране на сигнала, включително и филтър против смущения от GSM сигнал.
 • Изчистен дизайн без наличие на телескопични антени
 • Захранването на антената може да е чрез DVB-T приемник или чрез захранващ адаптер. Когато захранването е през приемника, вие пестите енергия. Тази функция трябва да бъде включенa от настройките в менюто на вашия приемник (STB)
 • Съдържание: антена с коаксиален кабел (4м.); захранващ адаптер (9V / 100mA); преходник;

Прецизиране на аудио-видео приемането:

- Тази антената има много широк ъгъл на приемане (360 градуса), и следователно не е необходимамного прецизна настройка, каквато е нужна при стандартните антени.- Ако приемания сигнала във вашия район е силен, усилването на антената може да бъде намалено като наклоните антена до хоризонтално положение.- Не поставяйте антена зад радиатор или зад каквото и да е металени предмети, тъй като могат да се появят смущения.

- Препоръчва се антената да се поставя максимално близо до прозорец, където качеството на сигнала може да се увеличи значително (важи за региони с много слаб сигнал).

- Приемането на сигнала винаги може да бъде повлияно от околната среда.

Инсталиране на антената:

1. Извадете SV9215 от опаковката и разгъване на антената.

2. Свържете единия край на кабела от комплекта към основната част на антената, а другия към захранващата приставка.

3. Изключете устройството (TV), към което искате да включите SV9440.

4. Свържете захранващата приставка към антенния вход на вашия телевизор.

5. Свържете захранващия кабел към приставката, след което включете адаптера към електрическата мрежа).

6. Включете вашето TV устройството. За да приемете UHF и VHF канали следвайте инструкциите за търсене и настройка на канали на вашия телевизор.

За най-добри характеристики на приемане поставете вътрешната антена SV-9440 възможно най-далеч от големи консуматори на енергия, които могат да бъдат източник на смущения (напр. климатик, асансьор, сешоар, микровълнова фурна и др.).

Забележка: Ако вашият телевизор не приема DVB-T сигнал, за да гледате цифрова ефирна телевизия, трябва да включите допълнителен външен MPEG-4 декодер (set-top box).

Тънко, По-тънко, Най-тънко! Представяме ви нашата 'фолио' антена. Наричаме я така, защотое само 1 мм тънка. Въпреки това тази стайна антена с усилвателможе да приема сигнали до 45 dB и ви позволява да гледате каналис Full HD качество. Тя не е само телевизонна антена, с нея можетеда хващате и DAB+ радио сигнали. Благодарение на ултра тънкиятси дизайн и поставка може да бъде поставена навсякъде околовашият телевизор. С двете си различни страни (черна/бяла), вие може да изберете този, който ще ви пасва най-точно на дома.

 

DVB-T/T2 и DAB+ Тази 45 dB вътрешна антена с усилвателa може да приемаDVB-T/T2 и DAB+ сигнали С Full HD качество. Перфектна картиназа дигитална телевизия и радио.

 

4G и GSM блокиращ филтър Минимални смущения благодарение на вградени филтри.Включително за 4G и GSM мрежи за още по-чиста картина.

 

 

Изберете правилната антена One For All за вас от тук!

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
24.79 лв./мес. Общо дължима сума: 74.36 лв.
6 месеца
12.85 лв./мес. Общо дължима сума: 77.12 лв.
9 месеца
8.88 лв./мес. Общо дължима сума: 79.95 лв.
12 месеца
6.90 лв./мес. Общо дължима сума: 82.81 лв.
15 месеца
5.72 лв./мес. Общо дължима сума: 85.79 лв.
18 месеца
4.93 лв./мес. Общо дължима сума: 88.80 лв.
21 месеца
4.37 лв./мес. Общо дължима сума: 91.86 лв.
24 месеца
3.96 лв./мес. Общо дължима сума: 94.96 лв.
27 месеца
3.64 лв./мес. Общо дължима сума: 98.23 лв.
30 месеца
3.38 лв./мес. Общо дължима сума: 101.50 лв.
33 месеца
3.18 лв./мес. Общо дължима сума: 104.87 лв.
36 месеца
3.01 лв./мес. Общо дължима сума: 108.29 лв.