Пасивна Стайна Антена за Цифрова телевизия Eco Line DVB-T 5км SV9015

Код: 1633 Продуктов No: 118526 Марка: One For All Категория: Телевизори / Антени
Наличен
Цена: 19.71 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Представете си малка и икономична вътрешна антена със стилен дизайн, която ви позволява да се насладите на най-доброто приемане на цифрова ефирна телевизия.

Информация за продукта:

·        Вътрешна, пасивна антена, за перфектно приемане на аналогова,цифрова, ефирна телевизия (DVB-T)и радио сигнали (DAB).

·        Оптимизирана за прихващане на сигнали с висока резолюция (HD)

·        VHF, UHF и FM канали

·        DVB-T (TNT / TDT / DTT / Freeview) и DAB съвместимост

·        Подходяща за райони със силен сигнал (0-5км.до ретранслатора)

·        Напълно регулируеми правоъгълна и телескопични антени за оптимално UHF и VHF приемане.

·        Да не се използва на открито

·        Цвят Piano black

Съдържание

·        Антена с коаксиален кабел (1м.)

Инсталиране на антената1.Изключете устройството (TV), към което искате да свържете антената. 2.Свържете коаксиалния кабел на антената към антенния вход на вашетоустройство. 3.За да приемете UHFи VHFканали, следвайте инструкциите за търсене и настройка на канали на вашия телевизор.

За най-добри характеристики на приемане поставете вътрешната антена SV-9015 възможно най-далеч от големи консуматори на енергия, които могат да бъдат източник на смущения (напр. климатик, асансьор, сешоар, микровълнова фурна и др.).

Прецизиране на аудио-видео приемането- Променетепозицията (ъгъла) на двете телескопичниантени(за FMрадио или VHFTVканал) - Променетепозицията на правоъгълнатаантена, чрез завъртане до 360 ° или накланяне до 180 ° за видео приемане на UHFTVканал- Избягвайте да поставяте антената в близост до големи метални предмети, големи електрически апарати или в непосредствена близостдо стени. - Ако живеете в близост до антенен излъчвател е препоръчително да наклоните правоъгълнатаантена, за да се избегне ефекта на “двойна картина“. - Препоръчва се антената да се поставя максимално близо до прозорец, където качеството на сигнала може да се увеличи значително. - Приемането на сигнала винаги може да бъде повлияно от околната среда.

Забележка: Ако вашият телевизор не приема DVB-T сигнал, за да гледате цифрова ефирна телевизия, трябва да включите допълнителен външен MPEG-4 декодер (set-top box).

Изберете най-подходящата антена за Вас ТУК.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
6.90 лв./мес. Общо дължима сума: 20.71 лв.
6 месеца
3.58 лв./мес. Общо дължима сума: 21.48 лв.
9 месеца
2.47 лв./мес. Общо дължима сума: 22.26 лв.
12 месеца
1.92 лв./мес. Общо дължима сума: 23.06 лв.
15 месеца
1.59 лв./мес. Общо дължима сума: 23.89 лв.
18 месеца
1.37 лв./мес. Общо дължима сума: 24.73 лв.
21 месеца
1.22 лв./мес. Общо дължима сума: 25.58 лв.
24 месеца
1.10 лв./мес. Общо дължима сума: 26.44 лв.
27 месеца
1.01 лв./мес. Общо дължима сума: 27.35 лв.
30 месеца
0.94 лв./мес. Общо дължима сума: 28.26 лв.
33 месеца
0.88 лв./мес. Общо дължима сума: 29.20 лв.
36 месеца
0.84 лв./мес. Общо дължима сума: 30.16 лв.