Закалено стъкло Forever за Nokia 3

Код: 4849 Продуктов No: 48028 Марка: Forever Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 7.13 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Защо да го купя?

  • Осигурете пълна защита от край до край на екрана на Nokia 3
  • Висококачествено закалено стъкло за повишена защита от удари
  • Универсален дизайн
  • Дебелина 0,3 мм добавя минимално насипно количество към телефона ви
  • Лесен монтаж без риск от мехурчета
  • Покритие против надраскване
  • Олеофобното покритие предотвратява отпечатъците от пръсти и прави почистването лесно
  • Създаден за Nokia 3

Описание

Пълна пълна защита от край до край за екрана на Nokia 3

Това гениално решение за защита на екрана на Nokia 3 включва защитно покритие от закалено стъкло с дебелина 0.3 мм, което покрива дори краищата на извития екран. Долният екран на защитния екран е разположен на екрана и перфектно съвпада с контурите на екрана на телефона ви. Това покрива целия екран и предлага пълна защита.

Бележка за съвместимостта на случая

Този защитен екран е много подходящ и прибавя известна дълбочина към екрана на телефона ви в крайниците. Поради това може да е разумно да разгледате калъфа, който ползвате. Някои видове кейсове и калъфи, като например гумените или по принцип по-меките няма да представляват проблем. Всъщност всеки кейс, който не навлиза в предната част на екрана, би трябвало да няма проблем. Някои здрави защитни калъфи може да упражняват натиск върху външната страна на защитния екран, причинявайки малки пукнатини, които могат да го начупят. Всички калъфи се различават по модела си, затова моля, ако не сте сигурни, просто ни попитайте.

Висококачествена армирана стъклена конструкция за повишена защита от удари

Защитния стъклен протектор Forever е изработен от усилено закалено стъкло, което поддържа перфектна яснота на изображението, като същевременно защитава целия екран на телефона ви от драскотини и външни удари.

Удобен дизайн

Изработена от изкуствена стъклена технология, прозрачният екран Tempered Glass за Nokia 3 Ви осигурява допълнителен слой защита, който предпазва вашия ценен дисплей от случайни напуквания и капки.

Лесен монтаж без риск от мехурчета

Тъй като това е висококачествен защитен екран за стъклен екран, а не филм, той изобщо не съдържа балончета.

Покритие против надраскване

Супер тънкият протектор за екран от остъклено стъкло Forever осигурява оптимална яснота, която устоява на драскотини и одрасквания. Така можете да оставяте телефона и ключовете си в джоба си едновременно, без да се притеснявате за екрана на устройството си.

Олеофобното покритие предотвратява отпечатъците от пръсти и прави почистването лесно

Олеофобското покритие, което се предлага тук, е снабдено с маслена устойчивост, за да предотврати появата на петна от масла, козметика и други замърсители без ефект на дъга. Всички петна и пръстови отпечатъци могат лесно да бъдат изтривани. Насладете се на оптимална яснота и лесно почистване, за да поддържате чист чист екран!

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
2.50 лв./мес. Общо дължима сума: 7.49 лв.
6 месеца
1.29 лв./мес. Общо дължима сума: 7.77 лв.
9 месеца
0.89 лв./мес. Общо дължима сума: 8.05 лв.
12 месеца
0.70 лв./мес. Общо дължима сума: 8.34 лв.
15 месеца
0.58 лв./мес. Общо дължима сума: 8.64 лв.
18 месеца
0.50 лв./мес. Общо дължима сума: 8.95 лв.
21 месеца
0.44 лв./мес. Общо дължима сума: 9.25 лв.
24 месеца
0.40 лв./мес. Общо дължима сума: 9.57 лв.
27 месеца
0.37 лв./мес. Общо дължима сума: 9.90 лв.
30 месеца
0.34 лв./мес. Общо дължима сума: 10.22 лв.
33 месеца
0.32 лв./мес. Общо дължима сума: 10.56 лв.
36 месеца
0.30 лв./мес. Общо дължима сума: 10.91 лв.