HP Лазерно многофункционално устройство 3 в 1 LaserJet Managed MFP E731DN, А3, монохромно

Код: 5QJ98A Продуктов No: 86871 Марка: HP Категория: Принтери и скенери / Лазерни принтери
Наличен

Кратко описание

Многофункционалната система за лазерен печат на HP HP LaserJet Managed MFP E731dn (5QJ98A) е наградена със Син ангел според DE-UZ 219 в търговска употреба за 33 страни за покриване на повече от 100 строги критерия. Сертифицирането на печатни системи на HP по критериите за награждаване DE-UZ 219 се извършва само с оригинални касети на HP. Това включва тонер касети на HP, както и касети с мастило на HP. Скорост на печат/копиране: до 30 страници в минута. HP LaserJet Managed MFP E731DN предлага голямо разнообразие от функции за безопасност и опазване на околната среда. Системата за печат отговаря на множество изисквания на програмата „HP Design for Environment“, както и на следните екологични критерии:        - Енергия: отговаря на критериите на Energy Star.        - Емисии: ниски емисии в съответствие с DE-UZ 219; принос към концентрациите във въздуха в затворени помещения далеч под съответните международни стандарти (немски AGW, европейски BOELV, американски PEL).        - Шум: ниски емисии на шум в съответствие с DE-UZ 219.        - Използване на хартия: подходящо за използване на рециклирана хартия съгласно EN 12281; опция за пестене на хартия с двустранен печат.        - Дълготрайност: наличие на обмен и резервни части за най-малко пет години след края на производството.

Цена: 5308.33 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема


За да закупите това устройство е необходимо да имате сключен IPS договор, с който можете да планирате и оптимизирате разходите си. Това е идеална възможност да се съсредоточите върху целите на своя бизнес и да оставите IPS да се погрижи за вашите печатни нужди. Повече информация ще откриете тук.

Днешното работно място е по-отворено и подвижно, което спомага за насърчаване на сътрудничеството и комуникацията между членовете на вашия екип. Вашият принтер HP може да играе ключова роля за това!

По-добър печат за по-добра планета
Пестете ресурси с нашите енергийно ефективни принтери, които отговарят на PEAT Gold, Blue Angel и Energy Star стандартите, подкрепяйки целта на HP за въглеродна неутралност и напълно зелена икономика.

Проектиран за елиминиране на отпадъци
Нашите устройства са проектирани със специално отношение към планетата, енергийно ефективен печат и тонер касети, за които са използвани повече от 59%рециклирани материали, както и 90% рециклирана опаковка. Печат, който поставя планетата на първо място.

Пробивна технология на тонера
С формули, които отговарят на стандартите на въздуха в помещенията и ултраниско топене на тонера, който работи ефективно и се грижи както за печата, така и за планетата.

Намалете разхода на хартия
Чрез използването на HP Pull/Pin решения и двустранен печат като настройка по подразбиране, устройствата пестят хартия винаги, когато е възможно.

Удължаване на живота на продукта
Издръжливите ни модулни конструкции и предсказуемата диагностика на HP SDS помагат да запазим безупречната работа на продуктите по-дълго.

Лесно рециклиране с партньорите на HP Planet
Нашите усилия продължават да личат дори в момента, в който спрете да печатате. Заедно с нашите партньори HP Planet предлагаме удобен начин за рециклиране на хардуера и консумативите, които са използвани.

 

 

  • Многофункционалната система за лазерен печат на HP HP LaserJet Managed MFP E731dn (5QJ98A) е наградена със Син ангел според DE-UZ 219 в търговска употреба за 33 страни за покриване на повече от 100 строги критерия.
  • Сертифицирането на печатни системи на HP по критериите за награждаване DE-UZ 219 се извършва само с оригинални касети на HP. Това включва тонер касети на HP, както и касети с мастило на HP.
  • Скорост на печат/копиране: до 30 страници в минута.
  • HP LaserJet Managed MFP E731DN предлага голямо разнообразие от функции за безопасност и опазване на околната среда. Системата за печат отговаря на множество изисквания на програмата „HP Design for Environment“, както и на следните екологични критерии:

           - Енергия: отговаря на критериите на Energy Star.
           - Емисии: ниски емисии в съответствие с DE-UZ 219; принос към концентрациите във въздуха в затворени помещения далеч под съответните международни стандарти (немски AGW, европейски BOELV, американски PEL).
           - Шум: ниски емисии на шум в съответствие с DE-UZ 219.
           - Използване на хартия: подходящо за използване на рециклирана хартия съгласно EN 12281; опция за пестене на хартия с двустранен печат.
           - Дълготрайност: наличие на обмен и резервни части за най-малко пет години след края на производството.
  • BLI 2023 А3 Награда „Линия на годината“ може да видите тук.

 

 

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
1,858.98 лв./мес. Общо дължима сума: 5,576.93 лв.
6 месеца
963.99 лв./мес. Общо дължима сума: 5,783.96 лв.
9 месеца
666.20 лв./мес. Общо дължима сума: 5,995.76 лв.
12 месеца
517.56 лв./мес. Общо дължима сума: 6,210.75 лв.
15 месеца
428.91 лв./мес. Общо дължима сума: 6,433.70 лв.
18 месеца
369.99 лв./мес. Общо дължима сума: 6,659.83 лв.
21 месеца
328.05 лв./мес. Общо дължима сума: 6,889.15 лв.
24 месеца
296.74 лв./мес. Общо дължима сума: 7,121.66 лв.
27 месеца
272.85 лв./мес. Общо дължима сума: 7,366.90 лв.
30 месеца
253.74 лв./мес. Общо дължима сума: 7,612.15 лв.
33 месеца
238.34 лв./мес. Общо дължима сума: 7,865.35 лв.
36 месеца
225.60 лв./мес. Общо дължима сума: 8,121.74 лв.