HP Лазерен принтер 4 в 1 LaserJet Pro MFP M183fw, Wi-Fi, A4

Код: 7KW56A Продуктов No: 79406 Марка: HP Категория: Принтери и скенери / Лазерни принтери
Наличен

Кратко описание

Принтер, копирна машина и скенер - 4 в 1 Мултуфунционалност Копира, сканира и принтира. Сканира до различни виртуални дестинации Принтерът прави сканирането до различни виртуални среди възможно. Такива са, например, електронни пощи, Google Drive, Dropbox, FTP, Microsoft one drive, Share Point и други. Сканира в различни формати Възползвайте се от сканирането в различни формати - JPG, RAW, PNG, TIFF и PDF. Високоскоростна продуктивност: Скорост (черно): 11.8 - 13.4 sec Скорост (цветно): 13.8 - 14.8 sec Вградена бърза Ethernet мрежа Мобилно принтиране Принтирайте лесно и директно от вашето смарт устройство. Принтирайте с възможно най-малко стъпки, от което и да е дигитално смарт устройство - смартфон, таблет или лаптоп. Принтирай в движение с HP ePrint Принтирай снимки, документи и други, дори когато си в движение чрез HP ePrint.Може да видите пълните спецификации тук.Определени принтери на HP са предназначени да работят само с касети, които имат нов или повторно използван чип или електронна схема на HP. Тези принтери използват динамични мерки за сигурност, за да блокират касетите с чип или електронна схема, които не са на HP. Периодичните актуализации на фърмуера ще поддържат ефективността на тези мерки и ще блокират касетите, които преди това са работили. Повторно използваните чипове и електронни схеми на HP позволяват използването на повторно използвани, възстановени и повторно напълнени касети. Може да научите повече информация от тук.

Цена: 842.71 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Принтер, копирна машина и скенер - 4 в 1

 

 

  • Мултуфунционалност
    Копира, сканира и принтира.
     
  • Сканира до различни виртуални дестинации
    Принтерът прави сканирането до различни виртуални среди възможно. Такива са, например, електронни пощи, Google Drive, Dropbox, FTP, Microsoft one drive, Share Point и други.
     
  • Сканира в различни формати
    Възползвайте се от сканирането в различни формати - JPG, RAW, PNG, TIFF и PDF.
     
  • Високоскоростна продуктивност:
    Скорост (черно): 11.8 - 13.4 sec
    Скорост (цветно): 13.8 - 14.8 sec
     
  • Вградена бърза Ethernet мрежа
     
  • Мобилно принтиране
    Принтирайте лесно и директно от вашето смарт устройство. Принтирайте с възможно най-малко стъпки, от което и да е дигитално смарт устройство - смартфон, таблет или лаптоп.
     
  • Принтирай в движение с HP ePrint
    Принтирай снимки, документи и други, дори когато си в движение чрез HP ePrint.
  • Може да видите пълните спецификации тук.
  • Определени принтери на HP са предназначени да работят само с касети, които имат нов или повторно използван чип или електронна схема на HP. Тези принтери използват динамични мерки за сигурност, за да блокират касетите с чип или електронна схема, които не са на HP. Периодичните актуализации на фърмуера ще поддържат ефективността на тези мерки и ще блокират касетите, които преди това са работили. Повторно използваните чипове и електронни схеми на HP позволяват използването на повторно използвани, възстановени и повторно напълнени касети. Може да научите повече информация от тук.

 

 

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
295.12 лв./мес. Общо дължима сума: 885.35 лв.
6 месеца
153.04 лв./мес. Общо дължима сума: 918.22 лв.
9 месеца
105.76 лв./мес. Общо дължима сума: 951.84 лв.
12 месеца
82.16 лв./мес. Общо дължима сума: 985.97 лв.
15 месеца
68.09 лв./мес. Общо дължима сума: 1,021.36 лв.
18 месеца
58.74 лв./мес. Общо дължима сума: 1,057.26 лв.
21 месеца
52.08 лв./мес. Общо дължима сума: 1,093.67 лв.
24 месеца
47.11 лв./мес. Общо дължима сума: 1,130.58 лв.
27 месеца
43.32 лв./мес. Общо дължима сума: 1,169.51 лв.
30 месеца
40.28 лв./мес. Общо дължима сума: 1,208.45 лв.
33 месеца
37.84 лв./мес. Общо дължима сума: 1,248.64 лв.
36 месеца
35.82 лв./мес. Общо дължима сума: 1,289.35 лв.