Colido 3D Писалка LT-P68, розова

Код: LMD277I1NJ Продуктов No: 79451 Марка: No Brand Категория: Принтери и скенери / 3D принтери и скенери
Наличен

Кратко описание

3D химикалките са революционен нов арт инструмент, който позволява на художници и творци да вдъхнат живот на своите рисунки. Създайте триизмерен ефект, давайки на вашите рисунки ново ниво на дълбочина и реализъм. Независимо дали сте професионален художник или просто искате да опитате нещо ново, 3D химикалките са забавен и достъпен начин да добавите ново измерение към вашите произведения на изкуството! Изгражда прости 3D обекти с помощта на пластмасови влакна, които се разтопяват и създават красиви шедьоври. Инструментите са лесни за използване и не изискват специални умения или обучение, което ги прави чудесен избор за артисти от всички нива. Разполага с две опции за скорост на зареждане. Възможност за създаване на различни равнинни и триизмерни графики. Разполага със светлинен индикатор, който сигнализира, когато нивото на батерията е ниско. Включени са бутони за нагряване, регулиране на температурата, разтопяване, зареждане, скоростен бутон, бутон за включване и изключване и цифров дисплей. Батерия: 3.7 V, литиева. Капацитет на батерията: 600 mAh. Влакно: PCL. Диаметър на влакното: 1.75 mm. Тегло: около 72 g. Работно време: около 50 мин. Накрайник: 1.0 mm. Номинално напрежение: 3.7 V. Номинален ток: 700 mA. Зарядно напрежение: 5V. Ток на зареждане: 1 A. Комплектът включва:        - розова химикалка - 1 бр.        - 3 x 2 m. PCL.        - 1 x 3d химикалка.        - 1 x USB кабел.        - 1 x ръководство. Започнете да изследвате този нов инструмент за изкуство още сега и открийте цял нов свят от творчески възможности!

Цена: 117.11 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Лизингова схема

3D химикалките са революционен нов арт инструмент, който позволява на художници и творци да вдъхнат живот на своите рисунки. Създайте триизмерен ефект, давайки на вашите рисунки ново ниво на дълбочина и реализъм.
 

  • Независимо дали сте професионален художник или просто искате да опитате нещо ново, 3D химикалките са забавен и достъпен начин да добавите ново измерение към вашите произведения на изкуството!
  • Изгражда прости 3D обекти с помощта на пластмасови влакна, които се разтопяват и създават красиви шедьоври.
  • Инструментите са лесни за използване и не изискват специални умения или обучение, което ги прави чудесен избор за артисти от всички нива.
  • Разполага с две опции за скорост на зареждане.
  • Възможност за създаване на различни равнинни и триизмерни графики.
  • Разполага със светлинен индикатор, който сигнализира, когато нивото на батерията е ниско.
  • Включени са бутони за нагряване, регулиране на температурата, разтопяване, зареждане, скоростен бутон, бутон за включване и изключване и цифров дисплей.
  • Батерия: 3.7 V, литиева.
  • Капацитет на батерията: 600 mAh.
  • Влакно: PCL.
  • Диаметър на влакното: 1.75 mm.
  • Тегло: около 72 g.
  • Работно време: около 50 мин.
  • Накрайник: 1.0 mm.
  • Номинално напрежение: 3.7 V.
  • Номинален ток: 700 mA.
  • Зарядно напрежение: 5V.
  • Ток на зареждане: 1 A.
  • Комплектът включва:
           - розова химикалка - 1 бр.
           - 3 x 2 m. PCL.
           - 1 x 3d химикалка.
           - 1 x USB кабел.
           - 1 x ръководство.

    Започнете да изследвате този нов инструмент за изкуство още сега и открийте цял нов свят от творчески възможности!

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
41.01 лв./мес. Общо дължима сума: 123.04 лв.
6 месеца
21.27 лв./мес. Общо дължима сума: 127.60 лв.
9 месеца
14.70 лв./мес. Общо дължима сума: 132.28 лв.
12 месеца
11.42 лв./мес. Общо дължима сума: 137.02 лв.
15 месеца
9.46 лв./мес. Общо дължима сума: 141.94 лв.
18 месеца
8.16 лв./мес. Общо дължима сума: 146.93 лв.
21 месеца
7.24 лв./мес. Общо дължима сума: 151.99 лв.
24 месеца
6.55 лв./мес. Общо дължима сума: 157.11 лв.
27 месеца
6.02 лв./мес. Общо дължима сума: 162.53 лв.
30 месеца
5.60 лв./мес. Общо дължима сума: 167.94 лв.
33 месеца
5.26 лв./мес. Общо дължима сума: 173.52 лв.
36 месеца
4.98 лв./мес. Общо дължима сума: 179.18 лв.