Алуминиева повдигаща стойка за лаптоп/таблет Xtorm Worx

Код: 8319 Продуктов No: 36557 Марка: Xtorm Категория: Компютри и лаптопи / Лаптопи и аксесоари
Наличен
Цена: 44.71 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

  • Подобрява ергономията
  • 7 позиции
  • Подходяща за всички лаптопи и по-големи таблети
  • Позволява за по-добро охлаждане на лаптопа

Стойката за лаптоп Worx от Xtorm е предвидена, за да подобри вашето работно пространство. Изработена е от висококачествена метална сплав, която гарантира здрава и стабилна позиция за вашия лаптоп. Можете да я използвате навсякъде. Тя е лесна за сгъване и разгъване и дори има чанта за съхранение.

Лесна за използване

Сглобяването на тази стойка за лаптоп не може да бъде по-лесно. Просто трябва да я разгънете и да я повдигнете до позицията/височината, която искате за вашия лаптоп. Можете да изберете измежду 7 различни позиции, така че винаги ще намерите такава, която отговаря на вашето работно пространство.

Висококачествена конструкция

Тъй като стойката е предвидена да се използва интензивно и ежедневно, особено при смяна на работното пространство, от Xtorm обръщат голямо внимание на материалите и качеството на конструкцията, за да гарантират, че продуктът отговаря на високите стандарти. Стойката е изработена от метална сплав, която е лека, но и здрава за да я използвате дълго време.

Ъпгрейднете работното си място с гамата Worx от Xtorm

Този продукт е част от широката гама продукти на Worx на Xtorm, които са специално проектирани да подобрят вашето работно място.

Размери: 26,8 х 6 см; Тегло: 220гр

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
15.66 лв./мес. Общо дължима сума: 46.97 лв.
6 месеца
8.12 лв./мес. Общо дължима сума: 48.72 лв.
9 месеца
5.61 лв./мес. Общо дължима сума: 50.50 лв.
12 месеца
4.36 лв./мес. Общо дължима сума: 52.31 лв.
15 месеца
3.61 лв./мес. Общо дължима сума: 54.19 лв.
18 месеца
3.12 лв./мес. Общо дължима сума: 56.09 лв.
21 месеца
2.76 лв./мес. Общо дължима сума: 58.02 лв.
24 месеца
2.50 лв./мес. Общо дължима сума: 59.98 лв.
27 месеца
2.30 лв./мес. Общо дължима сума: 62.05 лв.
30 месеца
2.14 лв./мес. Общо дължима сума: 64.11 лв.
33 месеца
2.01 лв./мес. Общо дължима сума: 66.25 лв.
36 месеца
1.90 лв./мес. Общо дължима сума: 68.41 лв.