Verbatim Записвачка за CD/DVD Slimline, USB-C, черна

Код: 043886 Продуктов No: 88838 Марка: Verbatim Категория: Компютърни компоненти / CD, DVD, Blu-ray Записващи устройства
Няма наличност

Кратко описание

Все повече доставчици на преносими компютри избират да не слагат оптично устройство, за да достигнат тънък дизайн на лаптопите. Въпреки това CD и DVD дисковете все още са едни от най-често използваните видове носители, особено за архивиране на всички важни данни!Външното тънко CD/DVD записващо устройство на Verbatim с USB-C връзка осигурява решението. Това компактно устройство е идеалното допълнение към вашия преносим компютър, ултрабук, нетбук или дори компютър. Използвайте го, за да инсталирате вашия софтуер или да създадете резервно копие. То е малко по-голямо от DVD и се захранва от USB, така че няма нужда от обемист захранващ адаптер!Устройството се доставя със софтуера Nero Burn and Archive, който включва множество специални функции, включително DiscSpan, MediaHome и SecureDisc Technology, за да ви помогне успешно да организирате, записвате и архивирате вашите важни файлове.Максимална скорост на четене: DVD: 8x / CDL 24x.Максимална скорост на запис:        - DVD+R/-R: 8x;        - DVD+R/-R DL: 6x;        - DVD-RW: 6x;        - DVD+RW: 8x;        - CD-R/RW: 24x.

Цена: 101.66 лв.
Този продукт не е наличен! Лизингова схема

 • Все повече доставчици на преносими компютри избират да не слагат оптично устройство, за да достигнат тънък дизайн на лаптопите. Въпреки това CD и DVD дисковете все още са едни от най-често използваните видове носители, особено за архивиране на всички важни данни!
 • Външното тънко CD/DVD записващо устройство на Verbatim с USB-C връзка осигурява решението. Това компактно устройство е идеалното допълнение към вашия преносим компютър, ултрабук, нетбук или дори компютър. Използвайте го, за да инсталирате вашия софтуер или да създадете резервно копие. То е малко по-голямо от DVD и се захранва от USB, така че няма нужда от обемист захранващ адаптер!
 • Устройството се доставя със софтуера Nero Burn and Archive, който включва множество специални функции, включително DiscSpan, MediaHome и SecureDisc Technology, за да ви помогне успешно да организирате, записвате и архивирате вашите важни файлове.
 • Максимална скорост на четене: DVD: 8x / CDL 24x.
 • Максимална скорост на запис:
         - DVD+R/-R: 8x;
         - DVD+R/-R DL: 6x;
         - DVD-RW: 6x;
         - DVD+RW: 8x;
         - CD-R/RW: 24x.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
35.60 лв./мес. Общо дължима сума: 106.80 лв.
6 месеца
18.46 лв./мес. Общо дължима сума: 110.77 лв.
9 месеца
12.76 лв./мес. Общо дължима сума: 114.82 лв.
12 месеца
9.91 лв./мес. Общо дължима сума: 118.94 лв.
15 месеца
8.21 лв./мес. Общо дължима сума: 123.21 лв.
18 месеца
7.09 лв./мес. Общо дължима сума: 127.54 лв.
21 месеца
6.28 лв./мес. Общо дължима сума: 131.93 лв.
24 месеца
5.68 лв./мес. Общо дължима сума: 136.39 лв.
27 месеца
5.23 лв./мес. Общо дължима сума: 141.08 лв.
30 месеца
4.86 лв./мес. Общо дължима сума: 145.78 лв.
33 месеца
4.56 лв./мес. Общо дължима сума: 150.63 лв.
36 месеца
4.32 лв./мес. Общо дължима сума: 155.54 лв.