Verbatim Външен SSD твърд диск Store 'n' Go Portable, 256 GB, черен

Код: 053249 Продуктов No: 78301 Марка: Verbatim Категория: Компютърна периферия / Външни памети
Наличен

Кратко описание

Идеален за потребители в движение, портативният SSD Store 'n' Go предоставя бързо и безопасно решение за разширяване на вашето хранилище и за архивиране на вашите файлове. Интерфейсът USB 3.2 Gen 1 предлага скорост на трансфер на данни до 5 Gbps, така че може да премествате големи файлове и да редактирате снимки с голям капацитет, когато е необходимо. Бърз и надежден Съвместим с PC и Mac операционни системи, SSD интерфейсът е USB 3.2 GEN 1 с USB-C връзка за супер бърза скорост на трансфер на данни. SSD се справя бързо с прехвърлянето на голям обем данни, идеален за редактиране на видео и дава максимална производителност на игрите. Пакетът включва кабел USB-C към USB-A, както и адаптер USB-A към USB-C за връзка с редица устройства. Сигурен и безопасен SSD Store 'n' Go предлага бърза скорост на трансфер и висока производителност. SSD дисковете нямат движещи се части, което ги прави по-надеждни, напълно безшумни и използват по-малко енергия! Тънък дизайн Лек, тънък и компактен SSD Store 'n' Go е създаден за потребители на лаптопи. С дебелина само 7 mm, този SSD ще се побере добре в джоба на чантата на вашия лаптоп, за да може да го носите винаги с вас. Софтуер Nero Backup За допълнителна сигурност се предоставя софтуер Nero Backup, който ви помага да архивирате всичките си файлове, папки и устройства от вашия лаптоп или компютър, когато пожелаете. Също така той ви позволява да планирате автоматично архивиране до зададен час и ден, за да сте сигурни, че това се прави редовно! Софтуерът Nero Backup е съвместим само с Windows OS. SSD устройство без движещи се части, осигурява надеждност и безшумна работа. Високоскоростен трансфер на данни. USB 3.2 GEN 1 с USB-CTM връзка. Компактен, тънък дизайн. Включени са кабел USB-CTM към USB-A и адаптер USB-C. USB 3.2 GEN 1 хостов порт (също съвместим с USB 2.0). Съвместим с Windows 10, 8, 7; Mac OS X 10.4 или по-нова версия. За оптимална производителност устройството трябва да бъде свързано към USB 3.2 GEN 1 хост контролер.

Цена: 90.40 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Идеален за потребители в движение, портативният SSD Store 'n' Go предоставя бързо и безопасно решение за разширяване на вашето хранилище и за архивиране на вашите файлове. Интерфейсът USB 3.2 Gen 1 предлага скорост на трансфер на данни до 5 Gbps, така че може да премествате големи файлове и да редактирате снимки с голям капацитет, когато е необходимо.

Бърз и надежден
Съвместим с PC и Mac операционни системи, SSD интерфейсът е USB 3.2 GEN 1 с USB-C връзка за супер бърза скорост на трансфер на данни. SSD се справя бързо с прехвърлянето на голям обем данни, идеален за редактиране на видео и дава максимална производителност на игрите. Пакетът включва кабел USB-C към USB-A, както и адаптер USB-A към USB-C за връзка с редица устройства.

Сигурен и безопасен
SSD Store 'n' Go предлага бърза скорост на трансфер и висока производителност. SSD дисковете нямат движещи се части, което ги прави по-надеждни, напълно безшумни и използват по-малко енергия!

Тънък дизайн
Лек, тънък и компактен SSD Store 'n' Go е създаден за потребители на лаптопи. С дебелина само 7 mm, този SSD ще се побере добре в джоба на чантата на вашия лаптоп, за да може да го носите винаги с вас. Софтуер Nero Backup
За допълнителна сигурност се предоставя софтуер Nero Backup, който ви помага да архивирате всичките си файлове, папки и устройства от вашия лаптоп или компютър, когато пожелаете. Също така той ви позволява да планирате автоматично архивиране до зададен час и ден, за да сте сигурни, че това се прави редовно! Софтуерът Nero Backup е съвместим само с Windows OS.
 

  • SSD устройство без движещи се части, осигурява надеждност и безшумна работа.
  • Високоскоростен трансфер на данни.
  • USB 3.2 GEN 1 с USB-CTM връзка.
  • Компактен, тънък дизайн.
  • Включени са кабел USB-CTM към USB-A и адаптер USB-C. USB 3.2 GEN 1 хостов порт (също съвместим с USB 2.0).
  • Съвместим с Windows 10, 8, 7; Mac OS X 10.4 или по-нова версия.
  • За оптимална производителност устройството трябва да бъде свързано към USB 3.2 GEN 1 хост контролер.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
31.66 лв./мес. Общо дължима сума: 94.97 лв.
6 месеца
16.42 лв./мес. Общо дължима сума: 98.50 лв.
9 месеца
11.35 лв./мес. Общо дължима сума: 102.11 лв.
12 месеца
8.81 лв./мес. Общо дължима сума: 105.77 лв.
15 месеца
7.30 лв./мес. Общо дължима сума: 109.56 лв.
18 месеца
6.30 лв./мес. Общо дължима сума: 113.42 лв.
21 месеца
5.59 лв./мес. Общо дължима сума: 117.32 лв.
24 месеца
5.05 лв./мес. Общо дължима сума: 121.28 лв.
27 месеца
4.65 лв./мес. Общо дължима сума: 125.46 лв.
30 месеца
4.32 лв./мес. Общо дължима сума: 129.63 лв.
33 месеца
4.06 лв./мес. Общо дължима сума: 133.95 лв.
36 месеца
3.84 лв./мес. Общо дължима сума: 138.31 лв.