TNB Слушалки Hashtag, с Bluetooth, бели

Код: CBHTAGWH Продуктов No: 78805 Марка: TNB Категория: Компютърна периферия / Слушалки
Наличен

Кратко описание

Безжични слушалки с Bluetooth технология 5.0 Лесна и безжична свързаност Постигнете безжична свобода, като се възползвате от безжичната преносимост по всяко време и на всяко едно място. Вградена литиева батерия Литиевите батерии имат по-висока плътност на енергията от алкалните и съответно издържат по-дълго време. Именно затова те са страхотен избор, когато ще се използват за smart устройства. Bluetooth технология 5.0 Тази технология е два пъти по-бърза и осем пъти по-голям капацитет на прехвърляне на информация от предходните Bluetooth версии. Също така, благодарение на версията 5.0, тези слушалки могат да комуникират с друго устройство от две различни помещения, независимо дали има стени или други препядствия. Работи в диаметър до 10 метра С тези слушалки можете да се движите до 10 метра далеч от устройството, което предава информация на слушалките. Класически и стилен дизайн Възползвайте се от класическия и стилен дизайн в бял цвят, който е универсален и подхожда на всеки друг аксесоар и облекло. Може да видите инструкциите за употреба тук. Може да видите декларацията за съответствие тук.
Цена: 36.88 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Безжични слушалки с Bluetooth технология 5.0

  • Лесна и безжична свързаност
    Постигнете безжична свобода, като се възползвате от безжичната преносимост по всяко време и на всяко едно място.

  • Вградена литиева батерия
    Литиевите батерии имат по-висока плътност на енергията от алкалните и съответно издържат по-дълго време. Именно затова те са страхотен избор, когато ще се използват за smart устройства.

  • Bluetooth технология 5.0
    Тази технология е два пъти по-бърза и осем пъти по-голям капацитет на прехвърляне на информация от предходните Bluetooth версии. Също така, благодарение на версията 5.0, тези слушалки могат да комуникират с друго устройство от две различни помещения, независимо дали има стени или други препядствия.

  • Работи в диаметър до 10 метра
    С тези слушалки можете да се движите до 10 метра далеч от устройството, което предава информация на слушалките.

  • Класически и стилен дизайн
    Възползвайте се от класическия и стилен дизайн в бял цвят, който е универсален и подхожда на всеки друг аксесоар и облекло.

  • Може да видите инструкциите за употреба тук.
  • Може да видите декларацията за съответствие тук.
  • Какви са условията за доставка?
    Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
    Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
    Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
    Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
    Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
    Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

    Добави коментар

    Коментари: 0, рейтинг: 0
    Лизингова схема
    3 месеца
    12.92 лв./мес. Общо дължима сума: 38.75 лв.
    6 месеца
    6.70 лв./мес. Общо дължима сума: 40.18 лв.
    9 месеца
    4.63 лв./мес. Общо дължима сума: 41.66 лв.
    12 месеца
    3.60 лв./мес. Общо дължима сума: 43.15 лв.
    15 месеца
    2.98 лв./мес. Общо дължима сума: 44.70 лв.
    18 месеца
    2.57 лв./мес. Общо дължима сума: 46.27 лв.
    21 месеца
    2.28 лв./мес. Общо дължима сума: 47.86 лв.
    24 месеца
    2.06 лв./мес. Общо дължима сума: 49.48 лв.
    27 месеца
    1.90 лв./мес. Общо дължима сума: 51.18 лв.
    30 месеца
    1.76 лв./мес. Общо дължима сума: 52.89 лв.
    33 месеца
    1.66 лв./мес. Общо дължима сума: 54.65 лв.
    36 месеца
    1.57 лв./мес. Общо дължима сума: 56.43 лв.