Yenkee Слушалки YHP 03BT TWS, безжични, геймърски, черни

Код: 35055382 Продуктов No: 75949 Марка: YENKEE Категория: Геймърска периферия / Гейминг Слушалки
Наличен

Кратко описание

Гейминг безжични слушалки с два режима на работа. Режим за музика и режим за игра. Слушалките използват изключително ефективен и стабилен пренос чрез Bluetooth 5.0 и висококачествени компоненти, за да осигурят отлични акустични характеристики независимо от жанра на възпроизвежданата музика. Чувствителни сензори за допир, които осигуряват удобно управление на музикалното приложение, включително функциите за възпроизвеждане/пауза и възпроизвеждане на предишна/следваща песен. Те улесняват управлението на телефонните ви обаждания или свързването с гласов асистент. Режимът "Game Mode" с ниска латентност ви осигурява почти нулева латентност на връзката за поточно предаване на звук за игри с подобрени настройки на еквалайзера за перфектно изживяване в игрите. Благодарение на захранващия калъф можете да се наслаждавате на общо 24 часа възпроизвеждане на музика. Едно зареждане на слушалките ще ви осигури 5-6 часа непрекъснато слушане на музика или телефонни разговори (времето за възпроизвеждане зависи от настройката на силата на звука). Гейминг слушалките са съвместими с устройства на Android и iOS. Bluetooth: v5.0 с обхват до 10 m. Цвят: черен.
Цена: 78.46 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Гейминг безжични слушалки с два режима на работа.
  • Режим за музика и режим за игра.
  • Слушалките използват изключително ефективен и стабилен пренос чрез Bluetooth 5.0 и висококачествени компоненти, за да осигурят отлични акустични характеристики независимо от жанра на възпроизвежданата музика.
  • Чувствителни сензори за допир, които осигуряват удобно управление на музикалното приложение, включително функциите за възпроизвеждане/пауза и възпроизвеждане на предишна/следваща песен. Те улесняват управлението на телефонните ви обаждания или свързването с гласов асистент.
  • Режимът "Game Mode" с ниска латентност ви осигурява почти нулева латентност на връзката за поточно предаване на звук за игри с подобрени настройки на еквалайзера за перфектно изживяване в игрите.
  • Благодарение на захранващия калъф можете да се наслаждавате на общо 24 часа възпроизвеждане на музика. Едно зареждане на слушалките ще ви осигури 5-6 часа непрекъснато слушане на музика или телефонни разговори (времето за възпроизвеждане зависи от настройката на силата на звука).
  • Гейминг слушалките са съвместими с устройства на Android и iOS.
  • Bluetooth: v5.0 с обхват до 10 m.
  • Цвят: черен.
  • Какви са условията за доставка?
    Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
    Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
    Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
    Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
    Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
    Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

    Добави коментар

    Коментари: 0, рейтинг: 0
    Лизингова схема
    3 месеца
    27.48 лв./мес. Общо дължима сума: 82.43 лв.
    6 месеца
    14.25 лв./мес. Общо дължима сума: 85.49 лв.
    9 месеца
    9.85 лв./мес. Общо дължима сума: 88.62 лв.
    12 месеца
    7.65 лв./мес. Общо дължима сума: 91.80 лв.
    15 месеца
    6.34 лв./мес. Общо дължима сума: 95.09 лв.
    18 месеца
    5.47 лв./мес. Общо дължима сума: 98.44 лв.
    21 месеца
    4.85 лв./мес. Общо дължима сума: 101.83 лв.
    24 месеца
    4.39 лв./мес. Общо дължима сума: 105.26 лв.
    27 месеца
    4.03 лв./мес. Общо дължима сума: 108.89 лв.
    30 месеца
    3.75 лв./мес. Общо дължима сума: 112.51 лв.
    33 месеца
    3.52 лв./мес. Общо дължима сума: 116.25 лв.
    36 месеца
    3.33 лв./мес. Общо дължима сума: 120.04 лв.