Геймърски слушалки Logitech PRO X

Код: LOGITECH-HEAD-PRO-X Продуктов No: 5361 Марка: LOGITECH Категория: Геймърска периферия / Гейминг Слушалки
Няма наличност

Кратко описание

Геймърски слушалки Logitech PRO

BLUE VO!CE
ви дава избор на гласови филтри в реално време, за да намалите шума, да добавите компресия и премахване на изтриване и гласът ви да звучи по-богато, по-чисто и по-професионално.

Настроени за професионалисти
Logitech PRO е резултат от тясно сътрудничество с много професионални геймъри в различни жанрове. Чуйте всеки изстрел, специално умение или стъпки с ненадмината прецизност точно от къде идват. Поддържайте връзка с вашия екип с кристално чисти гласови съобщения. Logitech PRO са проектирани с професионалисти и са проектирани за да печелят.

Следваща генерация съраунд звук
DTS HEADPHONE X 2.0 е най-новата версия на обектно-базирани звукови изображения от DTS. Версия 2.0 получава 7.1-канален съраунд звук по-добър от всякога с подобрено басово изобразяване, яснота на звука и сигнали за близост. Най-важното е, че получавате ново ниво на осведоменост за разстояние и това прави разлика между вас и враговете ви.

Комфорт и издръжливсот 
Logitech Pro са изградена с трайни алуминиеви панти и стоманена лента за глава за максимална издръжливсот. Ухото от мека мемори пяна с пасивно шумоизолиране е изработено от изкуствена кожа и предлага изключителен комфорт за маратонски сесии.

PRO-G 50 MM Драйвери
Уникалната хибридна мрежеста конструкция осигурява невероятно ясно, прецизно звуково изображение с подобрена басова характеристика. Чуйте стъпки и сигнали от околната среда със спираща дъха яснота и получете предимството с което трябва да спечелите.

PRO-TUNED EQ
Аудио EQ профилите, настроени от любимите ви про играчи, вече са достъпни чрез G HUB Gaming Software. Можете да използвате профилите на професионалистите такива, каквито са, или да настроите добре според собствените си спецификации. Запазете любимите си профили на външната USB звукова карта и приложете вашия перфектен аудио EQ на други компютри.

В Кутията
Logitech PRO X
Наушници от кожа
Наушници от плат
USB Външна звукова карта
Разглобяем микрофон
2м кабел с вграден обем и заглушаване
Мобилен кабел с бутон
Y сплитер за отделни портове за микрофон и слушалки
Чанта за носене
Потребителска документация

Цена: 208.99 лв.
Този продукт не е наличен! Лизингова схема

ИнтерфейсUSB;3.5 mm jack
Тип аксесоарGaming
ТехнологияС кабел
ИнтерфейсUSB
Интерфейс3.5 mm жак
Дължина кабел (m)2 м
Честотен диапазон на слушалките (Hz)20Hz - 20 000Hz
Съпротивление на слушалките (Ω)35 Ω
Диаметър високоговорител (mm)50 мм
МикрофонДа
ПриложениеGaming
СъвместимостPC & Console
ЦвятЧерен
Тегло0.320 kg
Чувствителност на слушалките(dB)92

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
73.19 лв./мес. Общо дължима сума: 219.56 лв.
6 месеца
37.95 лв./мес. Общо дължима сума: 227.72 лв.
9 месеца
26.23 лв./мес. Общо дължима сума: 236.05 лв.
12 месеца
20.38 лв./мес. Общо дължима сума: 244.52 лв.
15 месеца
16.89 лв./мес. Общо дължима сума: 253.30 лв.
18 месеца
14.57 лв./мес. Общо дължима сума: 262.20 лв.
21 месеца
12.92 лв./мес. Общо дължима сума: 271.23 лв.
24 месеца
11.68 лв./мес. Общо дължима сума: 280.38 лв.
27 месеца
10.74 лв./мес. Общо дължима сума: 290.04 лв.
30 месеца
9.99 лв./мес. Общо дължима сума: 299.69 лв.
33 месеца
9.38 лв./мес. Общо дължима сума: 309.66 лв.
36 месеца
8.88 лв./мес. Общо дължима сума: 319.75 лв.