Литиева батерия Uniross CR123A 1 бр.

Код: 8465 Продуктов No: 38835 Марка: UNIROSS Категория: За дома / Осветление
Наличен
Цена: 5.64 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Дълготрайни

Висококачествените електролитни материали, от които са направени батериите осигуряват ниско разреждане на заряда от <1% годишно, което ги прави безопасни и надеждни микро батерии, която издържа години наред.

Високо качество

Със строги вътрешни изисквания за качество, всички микро батерии са произведени на автоматизирани машини и са тествани щателно за липса на течове, устойчивост на вибрации и екстремни температурни съвместимости.

Повече енергия в по-малък обем

Уникалната химия на батериите в литиевите микробатерии Uniross позволява по-добро съотношение на енергиен капацитет към обем. Те също така осигуряват постоянен заряд на устройства без подмяна в продължение на години.

Микро батерии за устройствата на новата ера

Микро батериите Uniross осигуряват компактен източник на захранване за съвременните устройства, от които все повече се изисква да бъдат по-тънки, по-леки и елегантни и да работят часове наред.

Подходящи за:

  • Медицински уреди
  • Електрически ключове
  • Смартчасовници
  • Захранване за външни памети

Тип: CR13А

Химичен състав: Li/MnO2

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
1.98 лв./мес. Общо дължима сума: 5.93 лв.
6 месеца
1.02 лв./мес. Общо дължима сума: 6.15 лв.
9 месеца
0.71 лв./мес. Общо дължима сума: 6.37 лв.
12 месеца
0.55 лв./мес. Общо дължима сума: 6.60 лв.
15 месеца
0.46 лв./мес. Общо дължима сума: 6.84 лв.
18 месеца
0.39 лв./мес. Общо дължима сума: 7.08 лв.
21 месеца
0.35 лв./мес. Общо дължима сума: 7.32 лв.
24 месеца
0.32 лв./мес. Общо дължима сума: 7.57 лв.
27 месеца
0.29 лв./мес. Общо дължима сума: 7.83 лв.
30 месеца
0.27 лв./мес. Общо дължима сума: 8.09 лв.
33 месеца
0.25 лв./мес. Общо дължима сума: 8.36 лв.
36 месеца
0.24 лв./мес. Общо дължима сума: 8.63 лв.