Арома дифузер Anjou AD003, 200мл

Код: 6910 Продуктов No: 36648 Марка: Anjou Категория: За дома / Ароматерапия
Няма наличност
Цена: 53.67 лв.
Този продукт не е наличен!

Елегантен и модерен дизайн: Вписва се идеално навсякъде в дома, в спалнята или в офиса. Този малък и компактен овлажнител освежавава и пречиства въздуха.

Уникална конструкция за по-тиха работа: Водоразсейващият механизъм намалява шума; дифузерът тихо се изключва без звукови сигнали или разсейване.

7 живи цвята с три режима: Разнообразие от космически цветове в допълнение на трите режима на осветление - ротиращ, пулсиращ или статичен режим; поставете го в режим на заспиване, като задържите бутона за осветление за 1,5 секунди, за да изключите светлината и подсветките на бутоните.

Безопасен дизайн, безопасен за употреба: Дифузера е изработен от екологично чисти материали без BPA с автоматично изключване при изчерпване на водата, за да се предотврати неговата повреда.

Персонализирано изживяване: Насладете се на три режима на осветление; изберете между 1ч, 3ч, 6ч или непрекъсната мъгла с режим на таймер; двата режима предоставят време на работа до 6 часа с висока мъгла или 12 часа с слаба мъгла.

Добавете елегантен щрих към вашия дом с дифузера за ароматерапия Anjou AJ-ADA003. Поставете го в спалнята, хола, кабинета, кухнята или навсякъде, където имате нужда от глътка въздух. С шикозен и практичен дизайн дифузерът допълва всеки един дом.

 

Уникална конструкция за по-тиха работа

Уникалният механизъм на дифузера го прави почти безшумен, за да можете да се насладите на спокойствие и релакс. Той е толкова тих, че дори деца ще могат да заспят без смущения. Можете да го поставите в режим на заспиване, като задържите бутона за осветление за 1,5 секунди.

7 живи цвята с три режима

Дифузера предлага колекция от 7 успокояващи цвята с 3 различни режима на осветление. Той може да редува всички цветове в последователност, да накара светлините да се появяват сякаш дишат или да показва само един цвят с статично положение.

Безопасен дизайн, безопасен за употреба

Дифузерът е направен от материали без BPA, като така предпазва вас и вашето семейство от неволно вдишване на вредни химикали. Допълнителната система за защита от ниско ниво на вода гарантира, че дифузерът ще се изключи сам, когато водата свърши, което предотвратява евентуална повреда.

Персонализирано изживяване

Задайте таймера за 1, 3 или 6 часа или го оставете в режим на непрекъсната работа. Светлините могат да бъдат настроени в три различни режима, а отпускането на дим може да бъде силно или слабо, което позволява непрекъсната работа до 6 или 12 часа съответно.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
18.80 лв./мес. Общо дължима сума: 56.39 лв.
6 месеца
9.75 лв./мес. Общо дължима сума: 58.48 лв.
9 месеца
6.74 лв./мес. Общо дължима сума: 60.62 лв.
12 месеца
5.23 лв./мес. Общо дължима сума: 62.79 лв.
15 месеца
4.34 лв./мес. Общо дължима сума: 65.05 лв.
18 месеца
3.74 лв./мес. Общо дължима сума: 67.33 лв.
21 месеца
3.32 лв./мес. Общо дължима сума: 69.65 лв.
24 месеца
3.00 лв./мес. Общо дължима сума: 72.00 лв.
27 месеца
2.76 лв./мес. Общо дължима сума: 74.48 лв.
30 месеца
2.57 лв./мес. Общо дължима сума: 76.96 лв.
33 месеца
2.41 лв./мес. Общо дължима сума: 79.52 лв.
36 месеца
2.28 лв./мес. Общо дължима сума: 82.12 лв.