Универсално дистанционно One For All CONTOUR TV URC 1210

Код: 3992 Продуктов No: 35789 Марка: One For All Категория: Телевизори / Дистанционни управления
Наличен
Цена: 18.81 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Универсално дистационно устройство, което перфектно замества загубено или повредено дистанционно.

 

ЩЕ СТАНЕ ЛИ ТОВА ДИСТАНЦИОННО ЗА ВАШИЯТ ТЕЛЕВИЗОР РАЗБЕРЕТЕ ТУК!

ВИЖТЕ ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С КОДОВЕ ЗА ТОВА ДИСТАНЦИОННО ТУК!

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е КОДА ЗА ВАШИЯ МОДЕЛ ТЕЛЕВИЗОР

 

Контролира 1 устройствo: TV

(TV, LCD, Plasma)

Директна настройка на код:

Лесна и бърза настройка, с помощта на която чрез 4 цифрен код вие можете да настроите вашето One for All дистанционно да управлява всяко устройство.

Метод на търсене:

Тази функция ви позволява да намерите кода за устройството, като сканирате всички кодове, намиращи се в паметта на вашето One for All дистанционно управление.

Самообучение

Позволява ви да прехвърлите функции от вашето оригинално дистанционно управление. Често използваните функции могат да се зададат на бутон по ваш избор, като се използва функцията Learning на вашето устройство ONE FOR ALL.

Какво точно е универсално дистанционно?

Универсално дистанционно е дистанционно, което управлява телевизори и / или аудио и видео устройства на всички марки. Марката One For All изобрети универсалните дистанционно поради две главни причини: подмяна на счупени или изгубени дистанционни управления и такива, които да съчетават всички от домакинството в само едно. Целта на дистанционното Contour TV е да замени това на телевизора ви, но само на него, тъй като с него не може да управлявате няколко устройства. За комбиниране на няколко дистанционни управления в едно ние ви съветваме да разгледате моделите Contour 4 или 8.

Как става това?

The One For All Contour TV съдържа кодове за контролиране на над 700 марки телевизори. Можете да настроите кода следвайки 3 лесни стъпки, които отнемат само няколко секунди. Ще откриете правилния код още в първите няколко опита. И от този момент нататък, универсалното дистанционно ще функционира точно като оригиналното ви!

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
6.59 лв./мес. Общо дължима сума: 19.76 лв.
6 месеца
3.42 лв./мес. Общо дължима сума: 20.50 лв.
9 месеца
2.36 лв./мес. Общо дължима сума: 21.25 лв.
12 месеца
1.83 лв./мес. Общо дължима сума: 22.01 лв.
15 месеца
1.52 лв./мес. Общо дължима сума: 22.80 лв.
18 месеца
1.31 лв./мес. Общо дължима сума: 23.60 лв.
21 месеца
1.16 лв./мес. Общо дължима сума: 24.41 лв.
24 месеца
1.05 лв./мес. Общо дължима сума: 25.24 лв.
27 месеца
0.97 лв./мес. Общо дължима сума: 26.10 лв.
30 месеца
0.90 лв./мес. Общо дължима сума: 26.97 лв.
33 месеца
0.84 лв./мес. Общо дължима сума: 27.87 лв.
36 месеца
0.80 лв./мес. Общо дължима сума: 28.78 лв.