Универсално дистанционно One For All CONTOUR 8 URC 1280

Код: 3994 Продуктов No: 36346 Марка: One For All Категория: Телевизори / Дистанционни управления
Наличен
Цена: 20.52 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Контролира до 8 устройства

 

Директна настройка на код

 

Метод на търсене

 

Самообучение

 

 

  • Контролира до 8 устройства: TV/VCR/DVD/SAT/AMP/HiFi/AUX/DVB-T

(TV, LCD, Plasma, DVD, Blu-ray, Satelite, Cable, DVB-T, IPTV, Personal/Digital Video Recorder, Amplifier, Tuner,Home Cinema System, Game console).

  • Директна настройка на код:

Лесна и бърза настройка, с помощта на която чрез 4 цифрен код вие можете да настроите вашето One for All дистанционно да управлява всяко устройство.

  • Метод на търсене:

Тази функция ви позволява да намерите кода за устройството, като сканирате всички кодове, намиращи се в паметта на вашето One for All дистанционно управление.

  • Самообучение:

Позволява ви да прехвърлите функции от вашето оригинално дистанционно управление. Често използваните функции могат да се зададат на бутон по ваш избор, като се използва функцията Learning на вашето устройство ONE FOR ALL.

  • Допълнителни бутони:

Guide, Info, Back, List, Volume control, Mute, Menu, Teletext, AV

 

Комбинира 8 дистанционни управления в 1

Освободете място на вашата холна маса от излишните дистанционни като комбинирате 8 от тях в едно: TV, кабелна / сателитна / DVB-T / Freeview, DVD / Blu-ray, Видео, Audio / усилвател / система за домашно кино, Media Center / MP3, XBOX ONE / XBOX 360 и Aux. Дистанционното One For All Contour 8 URC 1280 е създадено за ваше удобство.

Какво точно е универсално дистанционно ?

Универсално дистанционно е такова, което работи с всички марки телевизори и / или аудио и видео устройства. Компанията One For All изобрети универсални дистанционни управления поради две причини: подмяна на счупени или изгубени дистанционни управления и за да се съчетаят всички телевизионни дистанционни управления на едно домакинство в едно. Дистанционното One For All Contour URC 1280 прави двете.

Как работи?

One For All Contour 8 съдържа кодове за контролиране на над 1500 марки на аудио / видео устройства. Можете да го настроите в 3 лесни стъпки, които отнемат само няколко секунди. След като намерите правилният код универсалното дистанционно ще работи точно като оригиналите и ще правите всичко това само с едно дистанционно!

ЩЕ СТАНЕ ЛИ ТОВА ДИСТАНЦИОННО ЗА ВАШИЯТ ТЕЛЕВИЗОР РАЗБЕРЕТЕ ТУК!

ВИЖТЕ ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С КОДОВЕ ЗА ТОВА ДИСТАНЦИОННО ТУК!

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е КОДА ЗА ВАШИЯ МОДЕЛ ТЕЛЕВИЗОР

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
7.19 лв./мес. Общо дължима сума: 21.56 лв.
6 месеца
3.73 лв./мес. Общо дължима сума: 22.36 лв.
9 месеца
2.58 лв./мес. Общо дължима сума: 23.18 лв.
12 месеца
2.00 лв./мес. Общо дължима сума: 24.01 лв.
15 месеца
1.66 лв./мес. Общо дължима сума: 24.87 лв.
18 месеца
1.43 лв./мес. Общо дължима сума: 25.74 лв.
21 месеца
1.27 лв./мес. Общо дължима сума: 26.63 лв.
24 месеца
1.15 лв./мес. Общо дължима сума: 27.53 лв.
27 месеца
1.05 лв./мес. Общо дължима сума: 28.48 лв.
30 месеца
0.98 лв./мес. Общо дължима сума: 29.43 лв.
33 месеца
0.92 лв./мес. Общо дължима сума: 30.40 лв.
36 месеца
0.87 лв./мес. Общо дължима сума: 31.40 лв.