Универсално дистанционно One For All CONTOUR 4 URC 1240

Код: 3993 Продуктов No: 35787 Марка: One For All Категория: Телевизори / Стойки за ТВ
Наличен
Цена: 20.60 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Контролира до 4 устройства

 

Директна настройка на код

 

Метод на търсене

 

Допълнителни кодове

 

  • Контролира до 4 устройства: TV/DVD/VCR/SAT

(TV, LCD, Plasma, DVD, Blu-ray, Satelite, Cable, DVB-T, IPTV, Personal/Digital Video Recorder, Video Cassette Recorder).

  • Директна настройка на код:

Лесна и бърза настройка, с помощта на която чрез 4 цифрен код вие можете да настроите вашето One for All дистанционно да управлява всяко устройство.

  • Метод на търсене:

Тази функция ви позволява да намерите кода за устройството, като сканирате всички кодове, намиращи се в паметта на вашето One for All дистанционно управление.

  • Допълнителни бутони:

 

Guide, Info, Back, Volume control, Mute, Menu, Teletext, AV

Нужни батерии: 2 х AAA (не са включени)Живот на батерията: над 12 месеца

Комбинирайте 4 дистанционни управления в само 1

Увеличете свободното място на вашата маса за кафе и комбинирайте 4 дистанционни в едно: TV, кабелна / сателитна / DVB-T / Freeview, DVD / Blu-ray и аудио / усилвател / домашно кино. Дистанционното URC 1240 ще улесни вашата ежедневна работа с домашните електронни устройства и ще почисти купчината дистанционни управления в хола ви.

Какво точно е универсално дистанционно?

Универсално дистанционно е такова, с което може да управлявате телевизора си и / или аудио и видео устройства без значение от марката. Марката One For All Един изобрети универсални дистанционни поради две причини: подмяна на счупени или изгубени дистанционни управления и възможността да се управляват всички електронни устройства от домакинството със само едно устройство. Дистанционното URC 1240 прави двете. Ако искате да контролирате повече от 4 устройства ви съветваме да разгледате моделите URC 1280 или Smart Control URC 7955.

Как става това?

Дистанционното One For All Contour 4 съдържа кодове за контролиране на над 1500 марки на аудио / видео устройства. Можете да запишете правилният в 3 лесни стъпки, които отнемат само няколко секунди. Ще откриете правилния код още в първите няколко опита. От този момент нататък, универсалното дистанционно ще функционира точно като оригиналите и ще използвате само едно дистанционно!

 

ЩЕ СТАНЕ ЛИ ТОВА ДИСТАНЦИОННО ЗА ВАШИЯТ ТЕЛЕВИЗОР РАЗБЕРЕТЕ ТУК!

ВИЖТЕ ТУК СПИСЪК С КОДОВЕТЕ ЗА ТОВА ДИСТАНЦИОННО!

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е КОДА ЗА ВАШИЯ МОДЕЛ ТЕЛЕВИЗОР!

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
7.21 лв./мес. Общо дължима сума: 21.64 лв.
6 месеца
3.74 лв./мес. Общо дължима сума: 22.45 лв.
9 месеца
2.59 лв./мес. Общо дължима сума: 23.27 лв.
12 месеца
2.01 лв./мес. Общо дължима сума: 24.10 лв.
15 месеца
1.66 лв./мес. Общо дължима сума: 24.97 лв.
18 месеца
1.44 лв./мес. Общо дължима сума: 25.84 лв.
21 месеца
1.27 лв./мес. Общо дължима сума: 26.73 лв.
24 месеца
1.15 лв./мес. Общо дължима сума: 27.64 лв.
27 месеца
1.06 лв./мес. Общо дължима сума: 28.59 лв.
30 месеца
0.98 лв./мес. Общо дължима сума: 29.54 лв.
33 месеца
0.92 лв./мес. Общо дължима сума: 30.52 лв.
36 месеца
0.88 лв./мес. Общо дължима сума: 31.52 лв.