Телефон за възрастни myPhone Halo 3, Златен

Код: 9472 Продуктов No: 43320 Марка: myPhone Категория: Телефони и таблети / Телефони
Наличен
Цена: 70.73 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Универсална класика

Класически телефон с ясен, цветен 2.3" дисплей, с големи бутони с подсветка и голямо, мощно LED фенерче. Има зарядна станция, фотоконтакти, радио, работещо без слушалки, SOS бутон и 1000 mAh батерия, която осигурява дълго време на работа с едно пълно зареждане зареждане. Идеален телефон за хора с увреден слух (телефон, съвместим със слухови апарати (HAC).

Ясен дисплей

myPhone Halo 3 има 2.3” IPS цветен екран с голям и ясен шрифт, който не натоварва зрението ви. Телефонът е удобен и тежи само 86 гр, което го прави лесен и удобен за всеки.

Голямо LED фенерче

Имате ли нужда от телефон с мощно фенерче? Този телефон го има. Това ще ви улесни в тъмното, в търсенето на изгубени вещи или осветяването на недостъпни места. Фенерчето се включва и изключва лесно с плъзгача отстрани на телефона.

Радиото работи без слушалки

Слушайте радиото и любимото си предаване, където и да сте. Сега е още по-лесно, защото myPhone Halo 3 има вградена антена, така че нямате нужда от слушалки, за да слушате радио.

Фотоконтакти и камера

Този мобилен телефон е оборудван с камера, благодарение на която ще уловите най-важните моменти. Насладете се на близостта на вашите приятели и използвайте техните снимки, за да настроите фотоконтакти.

Големи бутони с подсветка

Halo 3 е телефон с големи клавиши, които са осветени. Благодарение на това работата с телефона е лесна, интуитивна и удобна. Допълнителното удобство са и брайловите знаци върху бутоните.

Дълго време за разговори

Бъдете сигурни, че ще се чувате редовно за дълги разговори с близките. Моделът Halo 3 предлага до 15 дни в режим на готовност - всичко това благодарение на батерия с голям капацитет от 1000 mAh.

SOS бутон

Мобилният телефон е оборудван с функционален SOS бутон, който ви позволява да установите връзка / да изпратите SMS до предварително зададен номер с едно щракване. Това ви дава повече сигурност и спокойствие.

И това не е всичко...

Съвместимост със слухови апарати - Halo 3 е съвместим със слухови апарати. Той предлага усилен звук, без смущения или обратна връзка между слуховия апарат и телефона.

Поставка за зареждане: Винаги на място и винаги готов за употреба. Зареждането на вашия телефон е лесно и безпроблемно благодарение на станцията. Включен е и традиционен адаптер за зареждане.

USB-C: Телефонът има USB-C вход, а това означава гъвкавост и по-голяма издръжливост. Вече няма нужда да се притеснявате за нагоре и надолу беше кабела.

Ухо за връзка: Безопасен и под ръка - благодарение на ухото, на което можете да закачите телефона си с връзка за колана си или където желаете.

Характеристики:

Камера: 0.3 Mpx
Дисплей: 2.31", IPS, 320 x 240 px
Памет: RAM 32 MB, вътрешна 32 MB, максимална SD карта с памет 32 GB
Батерия: 1000 mAh
2G мрежа
Тегло и размери: 86 гр, 126.3 x 58.3 x 14.5 мм
Съдържание на комплекта: Зарядно устройство, Батерия, Ръководство за потребителя

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
24.77 лв./мес. Общо дължима сума: 74.31 лв.
6 месеца
12.84 лв./мес. Общо дължима сума: 77.07 лв.
9 месеца
8.88 лв./мес. Общо дължима сума: 79.89 лв.
12 месеца
6.90 лв./мес. Общо дължима сума: 82.75 лв.
15 месеца
5.71 лв./мес. Общо дължима сума: 85.72 лв.
18 месеца
4.93 лв./мес. Общо дължима сума: 88.74 лв.
21 месеца
4.37 лв./мес. Общо дължима сума: 91.79 лв.
24 месеца
3.95 лв./мес. Общо дължима сума: 94.89 лв.
27 месеца
3.64 лв./мес. Общо дължима сума: 98.16 лв.
30 месеца
3.38 лв./мес. Общо дължима сума: 101.43 лв.
33 месеца
3.18 лв./мес. Общо дължима сума: 104.80 лв.
36 месеца
3.01 лв./мес. Общо дължима сума: 108.22 лв.