Спортна чантичка Hurtel Armband

Код: 8324 Продуктов No: 24785 Марка: HURTEL Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 13.45 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Спортен калъф-чантичка за телефони

Всеки път, когато сте във фитнеса или на тренировка се чудите къде да държите телефона си? Искате ли да държите ръцете си свободни, когато бягате или ходите, и едновременно да имате достъп до любимата си музика или аудиокнига? Сега е възможно!

Благодарение на калъфа за ръка, вие получавате изключително удобно решение, предназначено да ви дава място за смартфона и други предмети - ключове, платена карта, слушалки. Той е лек, удобен и просторен.

Основни характеристики:

  • Два джоба с цип
  • Удобен отвор за свързване на кабела на слушалките
  • Оптимален размер
  • Голям капацитет
  • Водоустойчив
  • Лесно регулиране на лентата на ръката

 

Удобен отвор за слушалки 

Можете лесно да прокарате кабела на слушалките през този отвор и да регулирате дължината му. Така слушалките достигат до ушите ви и не изпадат въпреки скачането или бягането. Когато решите да ги извадите, можете да скриете кабела вътре или да го скъсите, така че да не пречи и да удря тялото при движение.

Водоустойчиво покритие

Тичате ли независимо от времето? Или може би дъждът ви изненадва, докато бягате? Когато е скрит в лентата за ръка, вашият смартфонще бъде в пълна безопасност. Производителят е използвал водоустойчив материал, така че водата да не може да достигне до вътрешността и се натрупва по повърхността.

Перфектна съвместимост

Калъфа се предлага в оптимален размер - 20х4х9,5см. Това означава, че може перфектно да пасне на ръката на мъжа и жената. Дължината на лентата може лесно да се регулира, така че да не притиска кожата и да не се изплъзва от ръката. Когато зададете желаната дължина, можете да използвате широката и плътна велкро лента.

Комфорт по време на тренировка

Изработена от дишащи тъкани, чантичката не предизвиква силно изпотяване или протриване на ръката. Тя е мека и се вписва добре, когато на открито или закрито, цикъл или ъгъл.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
4.71 лв./мес. Общо дължима сума: 14.13 лв.
6 месеца
2.44 лв./мес. Общо дължима сума: 14.66 лв.
9 месеца
1.69 лв./мес. Общо дължима сума: 15.19 лв.
12 месеца
1.31 лв./мес. Общо дължима сума: 15.74 лв.
15 месеца
1.09 лв./мес. Общо дължима сума: 16.30 лв.
18 месеца
0.94 лв./мес. Общо дължима сума: 16.87 лв.
21 месеца
0.83 лв./мес. Общо дължима сума: 17.46 лв.
24 месеца
0.75 лв./мес. Общо дължима сума: 18.04 лв.
27 месеца
0.69 лв./мес. Общо дължима сума: 18.67 лв.
30 месеца
0.64 лв./мес. Общо дължима сума: 19.29 лв.
33 месеца
0.60 лв./мес. Общо дължима сума: 19.93 лв.
36 месеца
0.57 лв./мес. Общо дължима сума: 20.58 лв.