Смартчасовник Hammer Smartwatch Plus

Код: 10374 Продуктов No: 50302 Марка: myPhone Категория: Телефони и таблети / Смартчасовници
Наличен
Цена: 196.22 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-
Безплатна доставка!
Лизингова схема

Целете се високо

HAMMER Watch Plus е повече от здрав смартчасовник за приключения на открито, където ще ви трябва и GPS - новото и подобрено поколение на часовниците HAMMER.

За още повече свобода и сигурност във вашите тренировки, този смарт часовник е със здрава конструкция, сертифицирана по IP68, прецизна GPS навигация, поддържана от 3 сателитни системи, функции за следене на здравето, AMOLED екран и още повече спортни режими.

Целете се високо и надминете границите си!

 

AMOLED дисплей

Управлявайте часовника със сензорния екран и бъдете в крак с целите си. Благодарение на технологията AMOLED, 1,35" дисплей с висока разделителна способност 390x390 px всички изглежда по-добре и по-лесно за четене. Екранът има по-живи цветове, по-широк цветови спектър и се отличава с намалена консумация на енергия.

Твърд като камък

Часовникът HAMMER PLUS се отличава със своя привлекателен дизайн и надеждност. Устойчив е на наводняване и механични повреди (метална рамка, допълнителни брони за защита на екрана), така че може да издържи на тежки условия. И всичко това, за да можете да работите и да вървите напред към нови рекорди и мечти без страх. Поради тази причина часовникът се препоръчва за любители на физическата активност и на открито.

* Тествана устойчивост при потапяне до 1,5 метра за не повече от 30 минути.

Широка гама от спортни режими

HAMMER Watch Plus има пълната функционалност на спортен часовник. Той ви позволява да наблюдавате тренировките и напредъка си, като използвате един от 20 предварително заредени спортни профила. Видовете дейности включват: бягане на открито, бягане на закрито, ходене, колоездене на открито, колоездене на закрито, тенис на маса, баскетбол, футбол, бадминтон, крикет, планинско катерене, бягане по пресечена местност, катерене по стълби.

Точни измервания на местоположението

Работете с по-бързи и по-точни GPS измервания. Новият HAMMER Watch Plus ще ви отведе на още по-високо ниво с навигация, поддържана от 3 системи за позициониране: GPS + Beidou + GLONASS. Това означава още по-подробни измервания и по-точни резултати. Часовникът предлага и електронен компас, което е допълнителен бонус.

Всички известия на една ръка разстояние

Проследявайте и получавайте известия от множество месинджъри, приложения от вашия смартфон, както и за текстови съобщения и обаждания на вашия HAMMER Watch Plus. Това ще ви държи в течение, дори по време на тренировка. Сега можете повече!

Поемете контрол върху здравето си

HAMMER Watch Plus също означава поддръжка за безопасност и здраве. Благодарение на часовника можете да "проследявате състоянието си" през целия ден: следете сърдечната си честота, анализирайте съня си и нивата на оксигенация на кръвта (SpO2). Това е ефективен начин за възстановяване и наблюдение на вашето здраве. Можете също така да проследявате изгорените калории и предприетите стъпки.

Дълго време на работа

Възползвайте се максимално от всяка секунда и се насладете на дългия живот на часовника. HAMMER Watch Plus е оборудван с издръжлива батерия от 440 mAh, която ви позволява да работите до 14 дни без зареждане на устройството. При интензивна употреба смарт часовникът издържа около седмица.

Включено е подобрено магнитно зарядно устройство, т.е. конектор, който приляга по-плътно към часовника и има по-силен магнит, което се превръща в по-удобно и ефективно зареждане.

Ново приложение = пълна функционалност

HAMMER Watch Plus работи с ново, по-елегантно и по-професионално приложение, наречено HAMMER W+, което е достъпно в Google Play store и App Store (за Android 5 / iOS 10 и по-нови версии). Сдвоете часовника с вашия смартфон и получете достъп до допълнителни функции и повече данни.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
68.72 лв./мес. Общо дължима сума: 206.15 лв.
6 месеца
35.63 лв./мес. Общо дължима сума: 213.80 лв.
9 месеца
24.63 лв./мес. Общо дължима сума: 221.63 лв.
12 месеца
19.13 лв./мес. Общо дължима сума: 229.58 лв.
15 месеца
15.85 лв./мес. Общо дължима сума: 237.82 лв.
18 месеца
13.68 лв./мес. Общо дължима сума: 246.18 лв.
21 месеца
12.13 лв./мес. Общо дължима сума: 254.65 лв.
24 месеца
10.97 лв./мес. Общо дължима сума: 263.25 лв.
27 месеца
10.09 лв./мес. Общо дължима сума: 272.31 лв.
30 месеца
9.38 лв./мес. Общо дължима сума: 281.38 лв.
33 месеца
8.81 лв./мес. Общо дължима сума: 290.74 лв.
36 месеца
8.34 лв./мес. Общо дължима сума: 300.22 лв.