Смарт таг Apple Airtag (1 брой)

Код: APPLE-MX532ZM-A Продуктов No: 36348 Марка: APPLE Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен

Кратко описание

Apple AirTag е иновативно устройство за намиране на изгубени вещи, което ще ви помогне бързо и лесно да намерите вашият портфейл, ключове или друг предмет, към който е прикрепен където и да сте ги забравили
Малък и компактен размер, побиращ се навсякъде - независимо дали ще го поставите в раница, портфейл или бъде закачен на ключове, AirTag ще бъде с вас навсякъде
Вече изгубването на портфейл или ключове няма да е проблем, ако има AirTag прикрепен към тях.
Вграденият говорител може да издаде силен звук, подаден от вас през Find My приложението на Apple. Ако вашата вещ се намира под дивана или в другата стая, просто следвайте звука и търсенето ви ще приключи бързо
Ultra Wideband технология - ако AirTag е наблизо, вашият iPhone може да ви отведе с точност до него, използвайки Precision Finding и Ultra Wideband технологията във вашия iPhone (тази технология е налична само за iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max и iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro и 12 Pro Max)
Ако забравите нещо с прикачен AirTag към него и вече сте много далеч, стотици милиони други Apple устройства, като iPhone, Mac и iPad ще ви помогнат в търсенето. Благодарение на огромната мрежа от онлайн Apple устройства, вие ще получите сигнал веднага, след като някое от тях попадне в обсега на вашия AirTag. Той изпраща криптиран Bluetooth сигнал, който може да бъде прихванат от близките Apple устройства във Find My мрежата. Тези устройства изпращат местоположението на AirTag към вашия iCloud. След това вие можете да влезнете във Find My приложението и от там да разберете къде се намира.
Lost Mode: AirTag може да бъде активиран в режим на издирване и когато някой друг го засече, вие автоматично ще получите известие. Може да се настрои и така, че човекът, който го засече, да получи вашите контакти. Това става като той докосне вашия AirTag към NFC-съвместимо устройство. Това е същата технология, която използва iPhone при плащане безконтактно.
Поверителността е вградена: само вие можете да видите местоположението на вашия AirTag. Вашата локация и история никога не се запазват на самият AirTag. Всички устройства, които комуникират с AirTag също остават анонимни и криптирани, дори самите Apple не знаят местоположението на вашия AirTag или данните на човек, който е помогнал да го намери.
AirTag е разработен, така че да попречи на нежалано проследяване: ако нечии друг AirTag попадне във вашия багаж, вашият iPhone ще разбере, че пътувате с него и ще ви предупреди за това. Ако измине достатъчно време и вие все още не сте го намерили, непознатият AirTag ще започно да издава звук, за да го откриете. Разбира се, ако пътувате с приятел, който си носи неговия AirTag, или във влака, където много хора може да си пътуват с тяхните - тези предупреждения се активат, само ако AirTag напусне собственика си.

Материал: алуминий и поликарбонат
Свързаност: Bluetooth
Батерия: сменяема батерия CR2032 (включена в комплекта), която издържа до 1 година
IP67 издръжливост на вода и потапяне под вода до 1 метър за 1 час
Размери: 31.9 х 31.9 х 8 мм
Тегло: 11 г

Съвместимост: всяко Apple устройство с iOS 14.5 или по - нов

Цена: 82.01 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Тип аксесоарСмарт таг
ЦвятБял

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
28.72 лв./мес. Общо дължима сума: 86.16 лв.
6 месеца
14.89 лв./мес. Общо дължима сума: 89.36 лв.
9 месеца
10.29 лв./мес. Общо дължима сума: 92.63 лв.
12 месеца
8.00 лв./мес. Общо дължима сума: 95.95 лв.
15 месеца
6.63 лв./мес. Общо дължима сума: 99.40 лв.
18 месеца
5.72 лв./мес. Общо дължима сума: 102.89 лв.
21 месеца
5.07 лв./мес. Общо дължима сума: 106.43 лв.
24 месеца
4.58 лв./мес. Общо дължима сума: 110.02 лв.
27 месеца
4.22 лв./мес. Общо дължима сума: 113.81 лв.
30 месеца
3.92 лв./мес. Общо дължима сума: 117.60 лв.
33 месеца
3.68 лв./мес. Общо дължима сума: 121.51 лв.
36 месеца
3.49 лв./мес. Общо дължима сума: 125.48 лв.