Графичен таблет One by Wacom Small, Черен

Код: WACOM-TAB-ONE-S Продуктов No: 2788 Марка: WACOM Категория: Телефони и таблети / Графични таблети
Наличен Топ продукт Отстъпка -20%

Кратко описание

Новата серия One by Wacom 2 е подобреният наследник на бюджетният бестселър на Wacom. Новите модели се отличават с повече нива на натиск 2048, повишена точност и резолюция.

Дигиталното рисуване – повече от лесно
Творческо единство между творец и компютър. Скицирайте, чертайте и правете фоторетуш лесно с дигиталната писалка. Работата с нея няма как да бъде по-интуитивна.

Усещане – близко до рисуването с молив върху хартия
Бързо реагиращата, ергономична, чувствителна на натиск писалка доближава работата с графичен таблет до естественото усещане за скициране, рисуване и фото редактиране. Тя не се нуждае от зареждане или батерии, без кабелна е, лека и идеално балансирана. Тези ѝ качества я правят достатъчно удобна за дългите часове на работа.

Вашата креативност на ново ниво
Рисувайте и скицирайте по-прецизно. Патентованата електромагнитна технология на Wacom Ви дава отлично управление и точност. Благодарение на нея с One by Wacom можете да нарисувате проектите си точно както сте си представяли. Писалката и таблета прецизно проследяват движенията на ръката Ви и в реално време виждате рисунъка си на екрана. Фоторетуш? Всичко от сложни изрязвания до фини цветови корекции е толкова по-лесно. Пригответе се да получавате все повече отзиви с „Like“.

Избор на дигитално платно
Изберете размер, който Ви харесва. Малкият размер на One by Wacom 2 (Small) ще заема малко пространство на бюрото Ви. Средният размер (Medium) е с по-голяма площ за по-широк размах на писалката и допълнително място за разгръщане на вашата креативност. И двата модела са достатъчно компактни да се поместят в чантата с лаптопа ви.

Лесен за настройване
Творенето с Оne by Wacom 2 е детска игра. Таблета съдържа всичко необходимо за това, без нищо излишно. Така че е лесно веднага да започнете следващия си проект с него. Просто го свържете към компютъра си посредством USB кабела, включен в окомплектовката му, свалете и инсталирайте драйвера му и сте готови да започнете.

Цена: 89.70 лв. Стара цена: 112.00лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Активна площ 152 x 95 mm
Резолюция (lpi) 2540
Интерфейс USB
Ниво на натиск(писалка) 2048
Дължина кабел (м) 2
Системни изисквания USB port, internet connection; Windows® 7, 8 or 10; Mac OS X 10.8.5 or later (Intel® processor)
Тегло 264g

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
31.41 лв./мес. Общо дължима сума: 94.24 лв.
6 месеца
16.29 лв./мес. Общо дължима сума: 97.74 лв.
9 месеца
11.26 лв./мес. Общо дължима сума: 101.32 лв.
12 месеца
8.75 лв./мес. Общо дължима сума: 104.95 лв.
15 месеца
7.25 лв./мес. Общо дължима сума: 108.72 лв.
18 месеца
6.25 лв./мес. Общо дължима сума: 112.54 лв.
21 месеца
5.54 лв./мес. Общо дължима сума: 116.41 лв.
24 месеца
5.01 лв./мес. Общо дължима сума: 120.34 лв.
27 месеца
4.61 лв./мес. Общо дължима сума: 124.49 лв.
30 месеца
4.29 лв./мес. Общо дължима сума: 128.63 лв.
33 месеца
4.03 лв./мес. Общо дължима сума: 132.91 лв.
36 месеца
3.81 лв./мес. Общо дължима сума: 137.24 лв.