Forever стойка за колело BH-100 XXL до 6.5', водоустойчива

Код: 8652 Продуктов No: 34658 Марка: Forever Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 23.30 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Стойката за велосипеди Forever BH-100 XXL е идеален продукт за велосипедисти, които използват смартфоните си, докато карат.

Тя е водоустойчива - може да се използва дори при дъжд. Прикрепена към кормилото на велосипеда, тя поддържа устройството стабилно на правилното място, за да може водача да използва навигацията безпроблемно. Проводимото фолио ви позволява да използвате телефона, без да го вадите от капака. Държачът е въртящ се, което позволява да се постави в удобно вертикално или хоризонтално положение. Благодарение на своите водоустойчиви свойства, устройството вътре в калъфа може да се използва без да се притеснявате от дъжд. Калъфът е плътно затворен с цип, така че телефонът е ефективно защитен дори и при екстремни условия. Поставката е размер XXL и е предназначена за телефони с размери на екрана до 6.5".

Подходяща за смартфони като: Samsung, Huawei, LG, Sony, iPhone, Xiaomi и други.  

Надеждна

Стойката BH-100 XXL е отличен аксесоар, който ви позволява да използвате телефона при всяко пътуване с велосипед, независимо от метеорологичните условия. Държата ефективно закрепва телефона, а гъвкавият материал поддържа устройството стабилно в кейса.

 

Лесна за използване

Скобата е прикрепена към рамката на велосипеда, която държи самата стойка стабилно по време на каране.

 

Регулируем ъгъл

Въртящата се глава ви позволява да регулирате наклона на дръжката на 360 градуса, като по този начин ви позволява да регулирате подходящия ъгъл на гледане според вашите нужди.

 

Докосващо проводимо фолио

Проводимото фолио, благодарение на добрата си чувствителност на докосване, осигурява лесен достъп до всички функции, като карти, снимки, видеозаписи, отговаряне на повиквания и др., без да е необходимо да изваждате устройството от калъфа.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
8.16 лв./мес. Общо дължима сума: 24.48 лв.
6 месеца
4.23 лв./мес. Общо дължима сума: 25.39 лв.
9 месеца
2.92 лв./мес. Общо дължима сума: 26.32 лв.
12 месеца
2.27 лв./мес. Общо дължима сума: 27.26 лв.
15 месеца
1.88 лв./мес. Общо дължима сума: 28.24 лв.
18 месеца
1.62 лв./мес. Общо дължима сума: 29.23 лв.
21 месеца
1.44 лв./мес. Общо дължима сума: 30.24 лв.
24 месеца
1.30 лв./мес. Общо дължима сума: 31.26 лв.
27 месеца
1.20 лв./мес. Общо дължима сума: 32.34 лв.
30 месеца
1.11 лв./мес. Общо дължима сума: 33.41 лв.
33 месеца
1.05 лв./мес. Общо дължима сума: 34.52 лв.
36 месеца
0.99 лв./мес. Общо дължима сума: 35.65 лв.