Forever магнитна стойка за кола MH-200

Код: 8651 Продуктов No: 34659 Марка: Forever Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 18.82 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Магнитна стойка за кола Forever MH-200 за телефони, подходяща за всеки смартфон. Позволява ви удобно да поставите устройството пред очите си. Издръжлива, лесна за използване и оборудвана със силен магнит, който държи телефона на място. Осигурява стабилност дори при неравни пътища и по време на спиране.

С магнитната система можете да позиционирате мобилното си устройство под произволен ъгъл. Смартфонът може да се върти свободно на 360 градуса. Магнитният държач MH-200 пасва на всички телефони и смартфони.

 

Стойката за кола е основен аксесоар за всеки шофьор. Тя има обикновен, вечен дизайн, който го прави подходящ за всяка кола, както лека така и дори за камион. Поставянето на стойката е бързо и лесно. Просто я поставете върху стъкло или друга плоска повърхност, натиснете вендузата и заключете стойката с едно щракване.

 

Освободете ръцете си от нуждата да държите телефона си по време на шофиране и се съсредоточете върху безопасното шофиране. Това е основен продукт за всеки отговорен шофьор.

Вградените магнити държат телефона стабилно и сигурно дори при големи неравности на пътя. Не е нужно да се притеснявате, че телефонът ще падне при рязко завиване или рязко спиране. Използваните магнити са напълно безопасни за вашето устройство.

 

Настройте смартфона си под правилния ъгъл и поддържайте удобно функции като Bluetooth, навигация или разговори, без да губите от поглед пътя. Смартфонът може да се върти свободно на 360 градуса. Как ще позиционирате телефона си зависи изцяло от вашите предпочитания.

 

Вид на монтаж: предно стъкло, арматурно табло, повечето плоски повърхности

Дължина на дръжката: 13 см

Включени: 2 броя метални стикери

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
6.59 лв./мес. Общо дължима сума: 19.77 лв.
6 месеца
3.42 лв./мес. Общо дължима сума: 20.51 лв.
9 месеца
2.36 лв./мес. Общо дължима сума: 21.26 лв.
12 месеца
1.83 лв./мес. Общо дължима сума: 22.02 лв.
15 месеца
1.52 лв./мес. Общо дължима сума: 22.81 лв.
18 месеца
1.31 лв./мес. Общо дължима сума: 23.61 лв.
21 месеца
1.16 лв./мес. Общо дължима сума: 24.42 лв.
24 месеца
1.05 лв./мес. Общо дължима сума: 25.25 лв.
27 месеца
0.97 лв./мес. Общо дължима сума: 26.12 лв.
30 месеца
0.90 лв./мес. Общо дължима сума: 26.99 лв.
33 месеца
0.85 лв./мес. Общо дължима сума: 27.89 лв.
36 месеца
0.80 лв./мес. Общо дължима сума: 28.79 лв.