Fine прозрачен калъф за iPhone 14

Код: 9505 Продуктов No: 43688 Марка: Cellular line Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 18.96 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Защо да го купя?

 

  • Ултратънкият и лек калъф Fine не уголемява вашия iPhone 14
  • Създаден от здрав и издръжлив материал за дълготрайна защита
  • 100% прозрачен калъф
  • Повдигнатата рамка предпазва екрана и камерата на телефона от драскотини и замърсявания
  • Нехлъзгащо покритие за по-сигурен захват
  • Достъп до всички функции и портове на вашия телефон, за да можете да ползвате телефона без да махате калъфа във всеки един момент
  • Създаден специално за iPhone 14

Ултратънкият и лек калъф не уголемява вашия iPhone 14

Калъфът на Cellularline е проектиран да е изключително тънък и лек, но въпреки това е здрав - така че можете да сте сигурни, че този калъф няма да добави почти никакъв допълнителен обем към вашия iPhone 14 и той все още ще се побира в джоба ви с лекота.

 

Създаден от здрав и издръжлив материал за дълготрайна защита

Всеки Cellularline Fine калъф е създаден от здрав и издръжлив материал, който му позволява да бъде по-гъвкав и по-твърд от обикновен калъф - осигурявайки на вашия телефон дълготрайна защита от драскотини и замърсявания.

 

100% прозрачен калъф, който не крие атрактивния дизайн на телефона

Защитете телефона си, без да криете своя iPhone 14. Cellularline Fine разкрива красотата на телефона, като едновременно гарантира защитата му. Този калъф не скрива нищо от външния вид на вашия телефон.

 

Повдигнатата рамка предпазва екрана и камерата на телефона от драскотини и замърсявания

Повдигнатата рамка гарантира най-важната характеристика на вашия телефон, дисплеят, да е защитен, когато вашият iPhone 14 е поставен с лице надолу върху равна повърхност. Повдигнатата рамка спира екрана на телефона от контакт с плоска повърхност, като по този начин предпазва най-ценния актив на вашия телефон от фатална щета.

 

Нехлъзгащо се покритие за по-сигурен захват

Използваният уникален силиконов материал се отличава с неплъзгащо се покритие, което ви осигурява допълнително сцепление при държане, което минимизира шанса да изпуснете устройството си.

 

Достъп до всички функции и портове на вашия телефон, за да можете да ползвате телефона по всяко време

Не е необходимо да изваждате този тънък калъф, за да имате достъп до всички функции на вашия телефон. С точно изрязани отвори можете да използвате всички бутони на вашето устройство. Камерата също е открит, за да правите зашеметяващи снимки без никакъв проблем - калъфът Cellularline Fine е предназначен да ви позволи да използвате всички функции на вашия телефон.

 

Създаден за iPhone 14

Ултратънкият калъф Fine е проектиран за iPhone 14, така че можете да сте сигурни, че получавате супер тънък защитен калъф, който ще пасне идеално на вашия телефон.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
6.64 лв./мес. Общо дължима сума: 19.92 лв.
6 месеца
3.44 лв./мес. Общо дължима сума: 20.66 лв.
9 месеца
2.38 лв./мес. Общо дължима сума: 21.42 лв.
12 месеца
1.85 лв./мес. Общо дължима сума: 22.18 лв.
15 месеца
1.53 лв./мес. Общо дължима сума: 22.98 лв.
18 месеца
1.32 лв./мес. Общо дължима сума: 23.79 лв.
21 месеца
1.17 лв./мес. Общо дължима сума: 24.61 лв.
24 месеца
1.06 лв./мес. Общо дължима сума: 25.44 лв.
27 месеца
0.97 лв./мес. Общо дължима сума: 26.31 лв.
30 месеца
0.91 лв./мес. Общо дължима сума: 27.19 лв.
33 месеца
0.85 лв./мес. Общо дължима сума: 28.09 лв.
36 месеца
0.81 лв./мес. Общо дължима сума: 29.01 лв.