ClearDuo прозрачен твърд калъф за Samsung Galaxy S20

Код: 6506 Продуктов No: 36675 Марка: Cellular line Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 17.16 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Защо да го купя?

 

  • Изработен от здрави материали за дълготрайна защита
  • Подсилените ъгли осигуряват отлична защита там, където е най-необходимо
  • Нехлъзгащо се покритие за по-сигурен захват
  • Елегантният дизайн придава малък обем и се вписва идеално в джоба ви
  • Повдигнатите рамки на калъфа предпазват екрана и камерата на вашия Samsung Galaxy S20 от драскотини и замърсявания
  • Прецизни изрези за всички функции на Samsung Galaxy S20 и портове, така че никога няма да се налага да сваляте калъфа
 
Изработен от здрави материали за дълготрайна защита

Всеки калъф на Cellularline ClearDuo е направен от подсилен термополиуретан и висококачествени поликаборнатни материали, което го прави достатъчно гъвкав и достатъчно твърд, за да устои на удари.

Подсилените ъгли осигуряват отлична защита там, където е най-необходимо

Вземайки класическия дизайн на един калъф и добавяйки защита там, където ви е най-необходимо, ClearDuo осигурява по-добра защита от всеки друг калъф от този тип. Уязвимите ъгли на вашия телефон са най-рисковата зона, ако ви се случи да го изтървете, така че имате допълнителното спокойствие, което подсилените ъгли осигуряват. Подсилените ъгли не само покриват цялата дължина и ширина на вашия телефон. Това е важно, защото добавя защита на екрана, като го предпазва от всяка плоска повърхност. Той също така защитава повдигнатата задна камера по същия начин.

Нехлъзгащо се покритие за по-добър захват

ClearDuo е изработен от материали, които му придават неплъзгащо се покритие, което минимизира шанса да изпуснете вашето устройство - което означава, че този калъф е достатъчно стилен и професионален за делови аксесоар, както и сигурен ако искате да го ползвате ежедневно. 

Елегантният дизайн придава минимален обем и се вписва идеално в джоба ви

Калъфът на Cellularline ClearDuo е проектиран да е тънък, лек и здрав - така че можете да сте сигурни, че този калъф няма да добави почти никакъв допълнителен обем към вашия Samsung Galaxy S20 и все пак ще се побере в джоба ви с лекота.

Повдигнатите рамки на калъфа предпазват екрана и камерата на вашия Samsung Galaxy S20 от драскотини и замърсявания

Този калъф има повдигнато рамка, която не позволява на вашия екран Samsung Galaxy S20 да влиза в контакт с всяка плоска повърхност, когато поставите телефона с лицето надолу. Това предпазва екрана на вашия Samsung Galaxy S20 от нежелани драскотини и замърсявания. Що се отнася до защитата на камерата, ClearDuo също се отличава с това, че рамката се простира и на гърба, която ще е първата точка на контакт при сбъсък, а не с ценния ви обектив на камерата. Продължавайте да щракате, без да се притеснявате от надраскване.

Изрези за всички функции на Samsung Galaxy S20 и портове, така че никога няма да се налага да сваляте калъфа

Всеки Cellularline ClearDuo е проектиран специално за Samsung Galaxy S20 и разполага с процепи за различните портове и функции - като камери и порт за зареждане. Бутоните са също покрити, защото те са другите уязвими точки на телефона.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
6.01 лв./мес. Общо дължима сума: 18.03 лв.
6 месеца
3.12 лв./мес. Общо дължима сума: 18.70 лв.
9 месеца
2.15 лв./мес. Общо дължима сума: 19.38 лв.
12 месеца
1.67 лв./мес. Общо дължима сума: 20.08 лв.
15 месеца
1.39 лв./мес. Общо дължима сума: 20.80 лв.
18 месеца
1.20 лв./мес. Общо дължима сума: 21.53 лв.
21 месеца
1.06 лв./мес. Общо дължима сума: 22.27 лв.
24 месеца
0.96 лв./мес. Общо дължима сума: 23.02 лв.
27 месеца
0.88 лв./мес. Общо дължима сума: 23.81 лв.
30 месеца
0.82 лв./мес. Общо дължима сума: 24.61 лв.
33 месеца
0.77 лв./мес. Общо дължима сума: 25.43 лв.
36 месеца
0.73 лв./мес. Общо дължима сума: 26.25 лв.