ClearCrystal калъф за Samsung Galaxy S7

Код: 3549 Продуктов No: 28427 Марка: Cellular line Категория: Телефони и таблети / Аксесоари за телефони и таблети
Наличен
Цена: 2.62 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

Характеристика:

Напълно прозрачен гръб за Samsung Galaxy S7
Цветен борд - златен или черен
Пълна защита от удар и нараняване
Отвори за всички бутони, слотове и камерата на вашия Samsung Galaxy S7

Продуктите ни, които са в наличност и са потвърдени от вас след наше обаждане на посоченият от вас телефон се изпращат в рамките на 1-2 дни чрез куриерска фирма Спийди.

Използвайте филтрите, за да намерите и други видове калъфи за Samsung Galaxy S7. Силиконови калъфи(Гръб), калъфи тип книга, ултра защитни, флапове и водоустойчиви за Galaxy S7. Можете да намерите и защита за вашият дисплей - закалени стъкла или предпазни фолиа за телефони Samsung Galaxy S7. Разгледайте и останалите категории в нашият онлайн магазин. В разделът Телефони, Аксесоари за Samsung, ще откриете разнообразие от други продукти като например handsfree устройства, слушалки и кабели, които са за конкретния модел мобилен телефон от тази марка.
Ние от Smartstyle.bg се стремим редовно да разнообразяваме гамата ни от калъфи и протектори за Samsung Galaxy S7 на добра и прилична цена.

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
0.92 лв./мес. Общо дължима сума: 2.75 лв.
6 месеца
0.48 лв./мес. Общо дължима сума: 2.85 лв.
9 месеца
0.33 лв./мес. Общо дължима сума: 2.96 лв.
12 месеца
0.26 лв./мес. Общо дължима сума: 3.07 лв.
15 месеца
0.21 лв./мес. Общо дължима сума: 3.18 лв.
18 месеца
0.18 лв./мес. Общо дължима сума: 3.29 лв.
21 месеца
0.16 лв./мес. Общо дължима сума: 3.40 лв.
24 месеца
0.15 лв./мес. Общо дължима сума: 3.51 лв.
27 месеца
0.13 лв./мес. Общо дължима сума: 3.64 лв.
30 месеца
0.13 лв./мес. Общо дължима сума: 3.76 лв.
33 месеца
0.12 лв./мес. Общо дължима сума: 3.88 лв.
36 месеца
0.11 лв./мес. Общо дължима сума: 4.01 лв.