Bluetooth слушалки TWS WIZY, Черни

Код: 9688 Продуктов No: 51233 Марка: Cellular line Категория: Компютърна периферия / Слушалки
Наличен
Цена: 63.20 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

WIZY са Bluetooth слушалки с елегантен и компактен дизайн, оборудвани с LED дисплей върху кутията, който показва оставащия заряд, за да знаете точно кога е необходимо да ги презаредите.

Кейсът за зареждане също е компактен, ​​така че можете да го носите със себе си по всяко време. Благодарение на ергономичността на слушалките и тяхното добре балансирано аудио, WIZY осигуряват потапящо аудио изживяване, което да ви държи заредени през целия ви ден, благодарение на шест часа време на работа, комбинирано с възможността за презареждане на слушалките до три пъти чрез кейса, имате общо осемнадесет часа удоволствие.
 Touch Control позволява обажданията, музиката и силата на звука при слушане да се управляват директно от слушалките, осигурявайки бързо и удобно управление, без да е необходимо да изваждате телефона от джоба си. Свързването с вашите устройства никога не е било толкова лесно: сложете слушалките и се потопете в мощен, кристално чист звук, докато функцията Double Master ви позволява да използвате една слушалка наведнъж, спестявайки живота на батерията.

 Формата на слушалките осигурява оптимален комфорт, като слушалката се адаптира идеално към ухото ви, за да предложи висококачествено слушане с богат, дълбок бас.

  • Кейс за зареждане: с него може да зареждате и двете слушалки до 3 пъти
  • МИКРОФОН CLEAR VOICE: оптимизирано качеството на телефонните разговори
  • STREAMING TOP SOUND ТЕХНОЛОГИЯ: оптимизира качеството на звука дори за поточно предавана музика
  • Напълно безжични: без кабели. Благодарение на True Wireless Stereo Technology можете да се наслаждавате на музика и разговори в пълна свобода. Съвместим със смартфони, таблети, лаптопи и всички устройства, които разполагат с Bluetooth технология
  • Двойна основна функция: премахнете, вдигнете с бутона за отговор и започнете разговора с лявата или дясната слушалка

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
22.13 лв./мес. Общо дължима сума: 66.40 лв.
6 месеца
11.48 лв./мес. Общо дължима сума: 68.86 лв.
9 месеца
7.93 лв./мес. Общо дължима сума: 71.38 лв.
12 месеца
6.16 лв./мес. Общо дължима сума: 73.94 лв.
15 месеца
5.11 лв./мес. Общо дължима сума: 76.60 лв.
18 месеца
4.41 лв./мес. Общо дължима сума: 79.29 лв.
21 месеца
3.91 лв./мес. Общо дължима сума: 82.02 лв.
24 месеца
3.53 лв./мес. Общо дължима сума: 84.79 лв.
27 месеца
3.25 лв./мес. Общо дължима сума: 87.71 лв.
30 месеца
3.02 лв./мес. Общо дължима сума: 90.63 лв.
33 месеца
2.84 лв./мес. Общо дължима сума: 93.64 лв.
36 месеца
2.69 лв./мес. Общо дължима сума: 96.70 лв.